Χωρίς δάσκαλο τμήμα του Δημοτικού Κεραμειών

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 12:19

Χωρίς δάσκαλο τμήμα του Δημοτικού Κεραμειών

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του β1 τμήματος του Δημοτικού σχολείου Κεραμειων διαμαρτυρονται έντονα γιατί δεν αναπληρωνεται η κενή θέση του εκπαιδευτικου στην τάξη εδω και ενα μήνα.

Τα παιδιά βρίσκονται σε μια παρατεταμένη ανησυχία, δεν επιτελειται σωστα ο καιριος ρόλος του σχολείου και η ειναι ελλειπης η επικοινωνία για την πρόοδο τους (εκτός από τον διευθυντή) που εκτελεί τα καθήκοντα του σωστά. Απλά περνούν τις ημέρες και τις ώρες τους στο σχολείο ως χωρος φύλαξης, αφού δεν ακόλουθουν ενα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σχέδιο παρά μόνο τη στοιχειώδη ορθογραφία. Η συνεχής εναλλαγή εκπαιδευτικών καθημερινά απο οποιον τύχει να εχει κενο δεν αποτελεί ορθή εκπαιδευτικη μέθοδο για μια τόσο τρυφερή ηλικία. 

Μεταφέρουμε την ανησυχία μας σε όλους τους υπεύθυνους,αλλά φωνή βοώντος εν τη ερημω!!. Δεν είναι λογικό η γραφειοκρατία να βασιλεύει και να μην λαμβάνονται υπόψιν οι αντικειμενικές συνθήκες. Τα παιδιά μας είναι θύματα και εμείς ως γονείς οφείλουμε να κινητοποιηθούμε σύμφωνα με το δικό μας γνώμονα ηθικής. 

Ευχαριστούμε

Οι γονείς των μαθητών του Β1 τμήματος του  Δημοτικού Σχολείου Κεραμειων 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250