Συλλυπητήρια για την απώλεια του Μανώλη Βαλέτα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 12:41

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Μανώλη Βαλέτα

Έφυγε ο Μανώλης Βαλέτας - Ξενάκης

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για το Μανώλη Ξενάκη - Βαλέττα»

Με ειλικρινές αίσθημα θλίψης για τη δυσάρεστη είδηση της φυγής του και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του στον τόπο του, τη Σάμη, αλλά και ολόκληρη την Κεφαλονιά, αποχαιρετούμε το Μανώλη Ξενάκη – Βαλέττα.

 Ο αείμνηστος συμπατριώτης μας υπήρξε ακούραστος και διαχρονικός εργάτης της Αυτοδιοίκησης, αγαπητός σε συμπολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, πρόθυμος πάντοτε για ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες που θα βοηθούσαν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

 Κατά την ενασχόλησή του με τα κοινά, κατάφερε να πετύχει πράγματα για την ιδιαίτερη πατρίδα του και να θέσει τις βάσεις για πρωτοβουλίες, προγράμματα και δράσεις που ευοδώθηκαν στη συνέχεια.

 Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα τον θυμάται πάντοτε με εκτίμηση και αναγνώριση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια και καλή δύναμη στους οικείους του.

ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΙΑΣ

Ο πρώην Κοινοτάρχης και Δήμαρχος Σάμης,  ο άνθρωπος  του τουρισμού, ο άνθρωπος που με ό,τι καταπιάστηκε, σημεία  αναφοράς ήταν, η ανάπτυξη του νησιού και η αγάπη του, για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σάμη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Μανώλη.

Για τη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΙΑΣ

Παύλος Παπαδάτος

Καλό σου ταξίδι άρχοντα Μανώλη,

Χθες πήγα στην εκκλησία να αποχαιρετήσω ένα πραγματικό άρχοντα. Τον Μανώλη Βαλέτα. O Μανώλης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρόνων. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω τα τελευταία 15 χρόνια. Τυχεροί όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και επηρεάστηκαν από το ήθος του, την τιμιότητά του και την αρχοντιά του. Άτυχοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του μόνο και μόνο για να πλουτίσουν... έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσουν το ήθος τους.

Καλό σου ταξίδι άρχοντα.

Ενωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης 

Ο κλάδος του Τουρισμού πενθεί.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στους οικείους για τον πρόωρο χαμό του αγαπητού Μανώλη Βαλέτα.

Μέλος της Ένωσης μας και πρωτοπόρος του τουρισμού στην Κεφαλονιά χαρακτηριζόταν από επαγγελματικό ήθος και αξιοπρέπεια, προσόντα που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ.

Δημοτική Αναγέννηση 

Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Βαλέττας.

Ο πρώην Κοινοτάρχης και Δήμαρχος Σάμης, ο άνθρωπος του τουρισμού, ο άνθρωπος που με ό,τι καταπιάστηκε, σημεία αναφοράς ήταν, η ανάπτυξη του νησιού και η αγάπη του, για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σάμη.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Μανώλη.

Για τη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Λιμενικό Ταμείο

Ο Πρόεδρος , το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφ/νίας-Ιθάκης,  εκφράζουν   τα   ειλικρινή  τους συλλυπητήρια  προς  στους οικείους του εκλιπόντος  τέως Προέδρου , Εμμανουήλ Ξενάκη Βαλέττα, ενός απλού, μαχητικού, αγωνιστή ανθρώπου, ο οποίος  δούλεψε  ακούραστα  με γνώμονα  την  αγάπη  για τον τόπο.

Αργοστόλι   20-4-19

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΜΟΣΧΟΝΑΣ

Στέλιος Σπαθής - «Ανοιχτοί Ορίζοντες»

Φτωχότερη από σήμερα είναι η Σάμη. Ένας αληθινός ευπατρίδης έφυγε. Τίμησε τους ανθρώπους και την περιοχή του. Πρωτοπόρος του τουρισμού στην Κεφαλονιά. Αφιερωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκφράζουμε  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ως συνδυασμός αναστέλλουν τις προεκλογικές δραστηριότητες ως τη Δευτέρα 22 Απριλίου, σε ένδειξη τιμής, σεβασμού και πένθους.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250