«Μύρισε» Χριστούγεννα - Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Αργοστόλι! Ο καιρός ματαίωσε την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 12:18

«Μύρισε» Χριστούγεννα - Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Αργοστόλι! Ο καιρός ματαίωσε την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί (εικόνες)

Θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί... 

Ο καιρός δυστυχώς δεν έκανε το χατίρι, ώστε να χαρούν μικροί και μεγάλοι την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που είχε ετοιμάσει η ΚΕΔΗΚΕ, πλην όμως το Δέντρο στην πλατεία Αργοστολίου φωταγωγήθηκε, δίνοντας έτσι …άρωμα Χριστουγέννων.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει τα σχήματα της ΚΕΔΗΚΕ, η Φιλαρμονική Αργοστολίου, η Παιδική & Ανδρική Χορωδία, η Γυναικεία Χορωδία και το τμήμα Κλασικού και Μοντέρνου χορού, για τη σημερινή γιορτή θα παρουσιαστεί σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στην φωταγώγηση του δέντρου ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, που εξήγησε σε όσους βρισκόντουσαν στην πλατεία, τους λόγους της αναβολής της εκδήλωσης, έχοντας στο πλευρό του το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ Ευάγγελο Ευαγγελάτο.

Εκεί και ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μαζί με τους δύο ηλεκτρολόγους του Δήμου (Σπύρο Κακκούρη και Βαγγέλη Παναγιωτάτο) που βοήθησαν στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η βροχή που ξεκίνησε να πέφτει μια ώρα πριν το ξεκίνημα της εκδήλωσης, αποτέλεσε την αφορμή για να αναβληθεί η εκδήλωση, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος που θα κατέβαινε να την παρακολουθήσει.

Τουλάχιστον, υπάρχει ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο κέντρο της πλατείας, να μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Γιώργος Χαλαβαζής

 DSC 0320DSC 0326DSC 0328DSC 0334DSC 0336DSC 0339DSC 0342DSC 0343