Πικετοφορία από το Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι για το ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 18:45

Πικετοφορία από το Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι για το ασφαλιστικό

 

 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί τα σωματεία, τους φορείς δημοσίου και ΕΒΕ, τους αγρότες, τους φοιτητές και τους μαθητές, σε πικετοφορία-πλατιά εξόρμηση την Πέμπτη 6/2/2020, στις 7.00 το απόγευμα, με χώρο συγκέντρωσης το Ε.Κ. εντείνοντας τη δράση μας για την υπεράσπιση του χαρακτήρα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Προετοιμάζουμε με κάθε τρόπο την επιτυχία της απεργιακής μας απάντησης ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης. Ούτε βήμα πίσω!

 

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη

Η κυβέρνηση της ΝΔ με τη συναίνεση των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου, τη στήριξη του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων, ξεδιπλώνει την επίθεσή της σε όλα τα επίπεδα. Μετά την υπερψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ, σειρά έχει το Ασφαλιστικό. Στη βάση του νόμου Κατρούγκαλου κλιμακώνει την επίθεση σε ασφαλισμένους – συνταξιούχους, ιδιωτικοποιεί την επικουρική ασφάλιση.
ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Παίρνουμε θέση μάχης στην προετοιμασία των απεργιακών συγκεντρώσεων ενάντια στο νομοσχέδιο – οδοστρωτήρα κυβέρνησης-κεφαλαίου ενάντια στην ασφάλιση.

Ξέρουμε καλά και από την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι η «γεωστρατηγική αναβάθμιση», η εμπλοκή της Ελλάδας στα δολοφονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια, είναι η άλλη όψη της ίδιας πολιτικής που τσακίζει μισθούς – ημερομίσθια – συντάξεις – εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις όλων των προηγούμενων χρόνων.

 

Στις 6 Φλεβάρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις συγκεντρώσεις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΔΥΕ
5 Φλεβάρη 2020




00 inkefalonia general ad 300X250