Δάκης και Σοφία Βόσσου μιλούν στον Inklefalonia 103,9 για την μουσική παράσταση «Τα Καλύτερά μας χρόνια»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 11:46

Δάκης και Σοφία Βόσσου μιλούν στον Inklefalonia 103,9 για την μουσική παράσταση «Τα Καλύτερά μας χρόνια»

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος" 

Ο Δάκης και η Σοφία Βόσσου, θα βρεθούν την Κυριακή στην Κεφαλονιά για την μουσική παράταση τα «Καλύτερά μας χρόνια», στο πλαίσιο του 2ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Κεφαλονιάς.

Μαζί τους σημαντικοί καλλιτέχνες όπως  η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Λάκης Τζορντανέλλι ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και η performer Τίνα Αλεξοπούλου.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, μίλησαν στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για την μουσική παράσταση που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» στις 20.00 

Μια μουσική παράσταση που θα μας μεταφέρει σε άλλες εποχές και διαστάσεις, στις αγαπημένες δεκαετίες του ‘60,’70,’80 και ’90!

Τραγούδια αξέχαστα που μαζί τους κλάψαμε, γελάσαμε, χορέψαμε, ερωτευτήκαμε!

Ακούστε τον Δάκη 

https://www.youtube.com/watch?v=jj1g-5JsR9c

Ακούστε την Σοφία Βόσσου 

https://www.youtube.com/watch?v=AjDB8yshq_8

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου όπως ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔΗΚΕ 

ΣΚΑΛΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκάλας, Εορταστική εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγενιάτικου δέντρου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο τον Κώστα Φραντζή, η Μαντολινάτα Κεφαλονιάς με μαέστρο τον Σωκράτη Μπένο και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού σχολείου Σκάλας.

ΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην Πλατεία του Πόρου, Εορταστική εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγενιάτικου δέντρου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο τον Κώστα Φραντζή.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250