Παγκόσμια ημέρα χορού στο Ληξούρι - Ο χορός τους ένωσε…

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 10:11

Παγκόσμια ημέρα χορού στο Ληξούρι - Ο χορός τους ένωσε…

Με μία εξαιρετική εκδήλωση 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα χορού, η οποία καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΄΄ΣΤΕΓΗ΄΄ Ληξουρίου, δράττοντας της ευκαιρίας, διοργάνωσε σε συνεργασία με τους: Π.Σ. ΄΄ΑΕΤΟΣ ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΩΝ΄΄, Π.Σ. Κεφ/νιας & Ιθάκης ΄΄ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ΄΄,  Π. Σ.΄΄Η ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ΄΄,  Π.Σ ΄΄ ΧΩΡΟΠΟΥΛΑ΄΄ και την Σχολή Χορού PIROUTTE,  χορευτική εκδήλωση την Τρίτη 30 Απριλίου το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου.

Πλήθος κόσμου, ανεξαρτήτου ηλικίας, ένωσε τα χέρια και την ψυχή του σε έναν τεράστιο κύκλο και χόρεψαν όλοι μαζί, χορευτές και μη, ελληνικούς παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά την πόλη σε ένα υπέροχο γλέντι!!!!

Στους Πολιτιστικούς Συλλόγους και στην Σχολή Χορού απονεμήθηκαν έπαινοι συμμετοχής, ώστε να θυμούνται την ημέρα αυτή!!!!

Ευχαριστούμε πολύ και έναν - έναν ξεχωριστά όλους τους χορευτές των Πολιτιστικών Συλλόγων, όσο και τους χορευτές της Σχολής Χορού. Επίσης και όλους εκείνους τους απλούς πολίτες και επισκέπτες του νησιού μας που χόρεψαν μαζί μας!!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!!!

Ήταν μία υπέροχη ημέρα!!!

Για το ΚΔΑΠ ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου, η υπεύθυνη λειτουργίας του, κα. Αγγιολίνα Μοσχοπούλου.

Πηγή: Lixouri.gr 

 pagkosmia imera xorou lixouri1pagkosmia imera xorou lixouri8pagkosmia imera xorou lixouri25pagkosmia imera xorou lixouri33pagkosmia imera xorou lixouri39pagkosmia imera xorou lixouri45pagkosmia imera xorou lixouri50pagkosmia imera xorou lixouri61pagkosmia imera xorou lixouri66


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250