Η Ευρωπαϊκή γιορτή της Μουσικής στο Αργοστόλι!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:45

Η Ευρωπαϊκή γιορτή της Μουσικής στο Αργοστόλι!

21 Ιουνίου

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής γιορτάστηκε πρώτη φορά 21 Ιουνίου πριν είκοσι χρόνια στη Γαλλία. Έκτοτε έχει διαδοθεί και γιορτάζεται κάθε τέτοια μέρα από είκοσι δύο περίπου χώρες.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, τιμά την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, & συμμετέχει με συναυλία όπου θα εμφανισθούν η Μπάντα & το Κουαρτέτο Σαξοφώνων της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.),  στον Πεζόδρομο Π. Βαλλιάνου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:00.  

Η δημοτική Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς, είναι ένα πολιτιστικό κύτταρο της πόλης μας. Ολοχρονικά παρέχει δωρεάν μουσική διδασκαλία σε παιδιά από 8 ετών και πάνω με σκοπό την μουσική και πνευματική τους καλλιέργεια. Μετέχει σε κάθε εκδήλωση του Δήμου σε λιτανείες, παρελάσεις και συναυλίες. Έχει εκπροσωπήσει επάξια τον Δήμο και εκτός Κεφαλονιάς, στο Μεσολόγγι, τη Ζάκυνθο, την Αθήνα, την Πάτρα και αλλού.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

 Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

 

 evropaiki mera mousikis 2




00 inkefalonia general ad 300X250