Όλες οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 09:24

Όλες οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Πρόγραμμα 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α' Δημοτικού σχολείου, ώρα: 8.30μμ. Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία "ΥΠΕΡΙΩΝ", η Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ και η Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς συνδιοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση που περιλαμβάνει: Θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Της Κουμπάρας Που Έγινε Νύφη" από τους ωφελούμενους Α.μεΑ. του Κ.Δ.Η.Φ. "ΥΠΕΡΙΩΝ" υπό την καθοδήγηση της Τζούλιας Δόριζα και Μουσική Συναυλία με τον καταξιωμένο δημιουργό - ερμηνευτή ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ και την ορχήστρα του. Μια βραδιά που θα ταξιδέψουμε μουσικά μέσα από μονοπάτια χαράς, ιδιαίτερων στιγμών, πλημμυρισμένοι από συναισθήματα αλληλεγγύης και συντροφικότητας.

Ληξούρι, ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΑ ώρα 9:00μμ γιορτή κρασιού στα Μαντζαβινάτα. Ο Π.Σ. Μαντζαβινάτων και Βουνίου «Κουνόπετρα» σας καλεί στη γιορτή κρασιού που διοργανώνει στο χώρο του συλλόγου, με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι, κρασί και χορό.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ελειός-Πρόννοι, ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ. Ο Σύλλογος Απανταχού Βαλεριανναίων «Το Κορώνι» διοργανώνει τα ΦΩΚΕΙΑ 2019. Αγώνας Δρόμου 8.3χλμ,¨Ο Γύρος του Ελειού¨.Αφετηρία & Τερματισμός στην Πλατεία «Ιωάννη Φωκά» στο Βαλεριάνο, καθώς επίσης και διαδρομή 30μ & 60 μ. για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Δηλώσεις Συμμετοχής στην Γραμματεία των αγώνων από τις 6.30μμ. Ώρα Εκκίνησης: 8.00μ.μ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Λιτανεία  για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού το 1953 από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος στο Αργοστόλι, με τη συνοδεία  της Φιλαρμονικής  Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας».

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ, Θέατρο Σκιών «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ». Είσοδος 5€

ΛΗΞΟΥΡΙ, ώρα 8:30μμ στον αύλειο χώρο του Α' Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου. "Σαν παλιό σινεμά" ο Πολιτιστικός Σύλλογος 'Χωροπούλα" σε συνεργασία με το τμήμα Φωνητικής Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο με αξέχαστα τραγούδια και χορούς. Είσοδος ελεύθερη. Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΛΗΞΟΥΡΙ στο Μουσικό Λιμάνι, ώρα: 9.30μμ Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. O PALMOS983 & o Μιχάλης Χατζηγιάννης σας  προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Σε μια βραδιά που η δύναμη της μουσικής μας φέρνει όλους κοντά, χέρι με χέρι, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε για όλα όσα μας ενώνουν.

ΛΗΞΟΥΡΙ και ώρα 9:00μμ. Μουσείο Ληξουρίου. Έκθεση Φωτογραφίας της Ελένης Αλιβιζάτου. Με τη στήριξη της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης. Διάρκεια της Έκθεσης έως και την Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Ληξούρι ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΑΤΑ, και ώρα 9:00μμ. στο σχολείο. Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Μαρίνο Αντύπα. Ομιλήτριες : κ. Μαριολένη Νεοφύτου Ζαφειράτου και κ. Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

Ελειός–Πρόννοι, ΠΟΡΟΣ στις 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Αγροτολέσχης στην Αγία Ειρήνη, ο Π.Σ. «Αράκλι» & η ΚΕΔΗΚΕ, διοργανώνουν "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ  ΓΛΕΝΤΙ". Κεφαλλονίτικο πανηγύρι με την ορχήστρα του Γιώργου Κρεμμύδα. Στο βιολί ο Μάκης Ευαγγελάτος.

Σάμη, ΠΥΡΓΙ  Πλατεία Χαράκτι. Ο Π.Σ. Πυργίου «Ο Αίνος» διοργανώνει Αγώνα Δρόμου «Ο Γύρος του Πυργιού» 3,5 χμ. μεγάλη διαδρομή, 900μ. μικρή διαδρομή. Εγγραφές ώρα: 6.30μμ & Εκκίνηση αγώνα ώρα: 7.00μμ.με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Έρισος, ΦΙΣΚΑΡΔΟ, στο Φάρο του Φισκάρδου. Έκθεση Ζωγραφικής του Ρολαντ Στέμπαρι στον ανακαινισμένο Φάρο με θέμα  Port De Guiskard ΦΑΡΟΣ”. Ώρες Λειτουργίας: 8.30μμ έως 11.00μμ. Διάρκεια Έκθεσης έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019. Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.