Μαραθώνας: Ενημέρωση μαθητών για την αξία του αθλητισμού από το σύλλογο ΜΕΣΜΑ

Με αφορμή τη 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018, η ανδρική και εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΜΕΣΜΑ επισκέφτηκε χτες 4/10 το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για να μιλήσει για την αξία του αθλητισμού στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κάτω Σουλίου και να τους μοιράσει αναμνηστικά δωράκια και μπάλες μπάσκετ.

Παράλληλα με το σύλλογο ΜΕΣΜΑ παρευρίσκονταν ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ Καλλίνικος Κρεάνγκα και η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Δήμητρα Μαγκανουδάκη οι οποίοι μίλησαν για τα αθλήματά τους.

Οι παίχτες του ΜΕΣΜΑ έπαιξαν με τους μικρούς μαθητές και οι προπονητές έδωσαν σύντομα μαθήματα μπάσκετ σε όλα τα παιδιά.

Ο Σύλλογος ΜΕΣΜΑ αναγνωρίζει την κοινωνική ευθύνη που του αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, σέβεται τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας και θα συνεχίσει να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε την υπεύθυνη του Μουσείου, Σπανού Ειρήνη, και την διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου του Γραμματικού που μας κάλεσαν και μας υποδέχτηκαν θερμά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.