Σπουδαίο διπλό το Κρυονέρι στη Ραφήνα, 2-0 τον Αετό Πικερμίου

Σπουδαίο διπλό πέτυχε το μαχητικό Κρυονέρι στη Ραφήνα, σε βάρος του Αετού Πικερμίου, για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑΝΑ και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βγουν μπροστά με οργανωμένες επιθέσεις, με τον Αετό να είναι ιδιαίτερα απειλητικός στις αντεπιθέσεις.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στην ομάδα του Πικερμίου, όταν ο Καδίτης σημάδεψε το δοκάρι του Ντογκατάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 64′, όταν ο Βαμβάτσικος, μετά από σέντρα από αριστερά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μεϊντάνη.

Το Κρυονέρι διπλασίασε τα τέρματα του στο 81′, όταν σε αντεπίθεση, ο Γκοντιος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, και με παράλληλη πάσα προς τα αριστερά, εξουδετέρωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Καραγιαννίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 .

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Σοφιας και Γκόντα.

Αετός Πικερμίου: Μαϊντάνης, Τσιούμας, Γκιντίδης, Δημητρίου ( 80΄Ραπολάρι), Διαμαντής, Άμερ, Κόλλιας, Καδίτης, Καραβατάκης, Δριλάκης, Αγγελόπουλος (75′ Μπερέτης)

Κρυονέρι: Ντογκατάρι, Σαχίνης (83′ Μαλατζ), Κολωτάς, Βαμβάτσικος, Κανταρέλης, Βολιώτης, Κοντοσταυλος (84′ Τουμάσης), Παναγιωτόπουλος, Καραγιαννίδης, Σπυρίδης (67′ Κεφαλάς), Γκοντιος (93′ Παπουκας)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.