Ειδήσεις

Αγιασμός στο Κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης


Με χαμόγελα ξεκίνησε η νέα  κατηχητική  χρονιά στο κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης. Στις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017 <<πλημμύρισε>> ο Ιερός Ναός από χαρούμενα παιδάκια που έσπευσαν να παρευρεθούν στον Αγιασμό του Κατηχητικού τους. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

baso-3

baso-7

Ο π. Δημήτριος και η κατηχήτρια υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν με πολύ αγάπη όλα τα παιδάκια. Μετά τον Αγιασμό ο  π. Δημήτριος, τόνισε στους γονείς, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, πόσο σημαντικό είναι για την πορεία της ζωής των παιδιών τους να βρίσκονται στους κόλπους της Εκκλησίας. Στην συνέχεια μίλησε για την σημασία του κατηχητικού, για την επιμόρφωση και την χριστιανική αγωγή που τους παρέχεται. Και είπε πως για  την φετινή χρονιά η Ενορία μας έχει προγραμματίσει πολλές και ενδιαφέρουσες νεανικές δραστηριότητες.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε είπε στην συνέχεια ο π. Δημήτριος και στους εκλεκτούς διευθυντές του 10ου Δημοτικού σχολείου κον Χρήστο Μπάμο και του 5ου Δημοτικού Σχολείου κον Αθανάσιο Μπότα,

που με την άδεια τους την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Οκτωβρίου επισκεφτήκαμε τα σχολεία και προσφέραμε στους μαθητές-τριες  πολύχρωμα μολύβια και την πρόσκληση ενημερώνοντας τα παιδιά για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους.

Στο τέλος μοιράστηκαν γλυκάκια σε όλους με πολλές ευχές για καλή και ευλογημένη κατηχητική χρονιά. Το κατηχητικό του Ιερού Ναού  Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης περιμένει όλα τα παιδιά κάθε Σάββατο απόγευμα 4:00  με 5:00. τηλ Ιερού Ναού 24410-21510.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά η παροχή φυσικού αερίου στην Καρδιτσομαγούλα
Επόμενο άρθρο Στις 22/10 η καθιερωμένη στην Οξυά εκδήλωση - υπέρ των πεσόντων