ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προειδοποιεί για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ο Τσαβούσογλου

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «κακομαθημένο»

Σε νέες σκληρές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδος και του Πάνου Καμμένου προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα Τ24, ο Μεβλούτ Τσαβούσολγου ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να «συμμορφώσει το κακομαθημένο παιδί», εννοώντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνο Καμμένο, για να μην συμβεί κανένα «ατύχημα» στο Αιγαίο με την εμπλοκή των τουρκικών παραγόντων ασφάλειας-άμυνας. 

Μιλώντας στην Ακαδημία της Χωροφυλακής και του Λιμενικού, ο κ. Τσαβούσογλου ζήτησε από την Αθήνα να αποφύγει βήματα που αυξάνουν την ένταση στο Αιγαίο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε από κοινού τα συμφέροντα μας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Σήμερα δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα γεγονότα στο Αιγαίο. Υπενθυμίζουμε την απόφαση της βουλής μας. Επίσης, πράττουμε αναλόγως σε κάποιες αρνητικές περιπτώσεις με το Πολεμικό Ναυτικό μας, το λιμενικό μας και τις αρμόδιες αρχές μας», δήλωσε ο κ. Τσαβούσογλου.

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα "κακομαθημένο παιδί", τον υπουργό Αμυνας. "Είναι το κακομαθημένο μας παιδί", λένε. Ελέγξτε κακομαθημένο παιδί σας έτσι ώστε να μην προκληθεί κανένα ατύχημα με την εμπλοκή των δικών μας δυνάμεων ασφαλείας. Τους υπενθυμίζουμε αυτό. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια φιλική προειδοποίηση», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X