ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύλληψη πέντε προσώπων παρά τη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία

Παρέλειψαν να παρουσιάσουν έγγραφα για εξακρίβωση των στοιχείων τους

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία διερευνά εναντίον τεσσάρων προσώπων, υπόθεση παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία και εναντίον πέμπτου προσώπου ηλικίας 41 χρόνων, υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων Τρίτης χώρας προκειμένου να εισέλθουν στο έδαφος της Δημοκρατίας και υποβοήθησης υπηκόων Τρίτης χώρας με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, προκειμένου να διαμείνουν στη Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να κινείται σε αγροτεμάχια παρά την νεκρή ζώνη, στην επαρχία Λευκωσίας και το ανέκοψαν στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας. Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα οδηγούσε 41χρονος και σε αυτό επέβαιναν τέσσερα αλλοδαπά πρόσωπα, τρεις άντρες και μία γυναίκα, οι οποίοι παρέλειψαν να παρουσιάσουν έγγραφα για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των πέντε υπόπτων, ενώ μετά από εξετάσεις που έγιναν, στις αποσκευές των τεσσάρων αλλοδαπών εντοπίστηκαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία τους.

Οι πέντε ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X