Aνοιξε τη διαφορά ο Βόλος στη Φούτμπολ Λιγκ

Aνοιξε τη διαφορά ο Βόλος στη Φούτμπολ Λιγκ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Βόλος, επικρατώντας με 2-1 της Κέρκυρας και προπορεύεται στη βαθμολογία της Φούτμπολ Λιγκ με 28 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Μαγνησίας βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 67ο λεπτό, από γκολ του Κόντου, στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέτρεψε την κατάσταση βρίσκοντας δίχτυα με τον Πέντα στο 82΄ και τον Μάντζη στο 88΄ για την 9η νίκη σε 10 παιχνίδια. Στη δεύτερη θέση πίσω από τον Βόλο, 20 βαθμούς έχει ο Απόλλων Λάρισας, 19 ο Πλατανιάς και από 17 Εργοτέλης και Κέρκυρα.

Σε «κακό φεγγάρι», βεβαίως, βρίσκεται ο δεύτερος της βαθμολογίας Απόλλων Λάρισας που υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, χάνοντας από τον Κισσαμικό με 0-3. Χατ τρικ σημείωσε ο Φινλανδός Ρουπ Ρίσκι με γκολ στο 19΄, το 36΄ και το 82΄. Σε τροχιά ανόδου βρίσκονται Πλατανιάς και Εργοτέλης που πανηγύρισαν σημαντικές νίκες. Η ομάδα των Χανίων συνέτριψε με 5-1 τον Ηρόδοτο και είναι έναν βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 2-1 την Παναχαϊκή εντός έδρας και έχουν δύο βαθμούς λιγότερους από τον Πλατανιά. Στη Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής γνώρισε ακόμη μια ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πόντου. Δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών έφεραν τη νίκη των φιλοξενουμένων με σκόρερ τους Αμαραντίδη στο 41΄ και Κυβελίδη στο 44΄. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα: Α.Ε. Καραϊσκάκης – Σπάρτη 0-0, Αήττητος Σπάτων – Δόξα Δράμας 2-0 και Τρίκαλα – Αιγινιακός 2-0. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 6/1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή