Στα «λευκά» τα Γιάννενα – Πυκνή χιονόπτωση σε Μέτσοβο, Κόνιτσα και Ζαγόρι (φωτογραφίες)

Στα «λευκά» τα Γιάννενα – Πυκνή χιονόπτωση σε Μέτσοβο, Κόνιτσα και Ζαγόρι (φωτογραφίες)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία «Σοφία» «επισκέπτεται» την Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, με πολικό ψύχος και ισχυρές χιονοπτώσεις. 

Ηδη, η πόλη των Ιωαννίνων έχει ντυθεί από το πρωί στα «λευκά» καθώς χιόνιζε όλη τη νύχτα, ενώ πυνκές είναι οι χιονοπτώσειε στο Μέτσοβο, την Κόνιτσα, καθώς και σε όλα τα  χωριά στο κεντρικό και ανατολικό Ζαγόρι. 

Ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν, με το θερμόμετρο να δείχνει το πρωί στο Μέτσοβο -5 βαθμούς Κελσίου, -6 στη Βωβούσα και -7 στο Δίστρατο της Κόνιτσας.

Στα «λευκά» τα Γιάννενα – Πυκνή χιονόπτωση σε Μέτσοβο, Κόνιτσα και Ζαγόρι (φωτογραφίες)-1

Από τα ξημερώματα, μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου βρίσκονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για να καθαρίσουν το οδόστρωμα. Παράλληλα συνεχίζεται η ρίψη αλατιού σε πολλά σημεία του δικτύου για να αντιμετωπιστούν προβλήματα παγετού.

Στα «λευκά» τα Γιάννενα – Πυκνή χιονόπτωση σε Μέτσοβο, Κόνιτσα και Ζαγόρι (φωτογραφίες)-2

Στα ορεινά του Νομού Ιωαννίνων και στους περισσότερους δρόμους του Επαρχιακού Δικτύου,είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων.

Πηγή: epirusgate

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή