«Deja vu» για ΠΑΟ και νέα ήττα στη Λαμία

«Deja vu» για ΠΑΟ και νέα ήττα στη Λαμία

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τόσο καταιγιστική βροχή και έναν αγωνιστικό χώρο πνιγμένο από το πολύ νερό, ήταν επιτυχία που ξεκίνησε ο αγώνας της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, επιτυχία που τελείωσε και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία που όλοι όσοι αγωνίστηκαν κατάφεραν να βγουν υγιείς… Οι συνθήκες δεν ήταν τόσο δύσκολες όσο στο περυσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων πάλι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, που έληξε με 4-1 υπέρ των γηπεδούχων σε ένα χιονισμένο τερέν, ήταν όμως αρκετά δύσκολο για όλους να κάνουν οτιδήποτε της προκοπής. Μετά απ’ όλα αυτά, το σκορ δεν άνοιξε πολύ όπως πέρυσι, είχε όμως τον ίδιο νικητή: η Λαμία επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού και θα πάει με πλεονέκτημα στο ΟΑΚΑ στις 24 Ιανουαρίου για να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία της.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε με πέναλτι ο Μπαράλες στο 52΄, ύστερα από ανατροπή του Τομάς από τον Πούγγουρα. Νωρίτερα, η Λαμία είχε τετ α τετ του Επστάιν στο 12΄ (πλάσαρε άουτ) και οι «πράσινοι» δοκάρι σε κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 39΄ και εξ επαφής άστοχη προσπάθεια του Πούγγουρτα στο ριμπάουντ. Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα και έχασε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες: στο 73΄ ο Βέργος πλάσαρε από κοντά και ο Αντέτζο έσωσε πάνω στη γραμμή, στο 83΄ ο Μουνιέ είδε τον Κατσικά να μπλοκάρει στην κλειστή του γωνία, στο 87΄ ο Χατζηγιοβάνης κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Κατσικά και στο επόμενο λεπτό σούταρε άουτ μόνος μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 96΄ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αντέτζο στον Βέργο. Ο Γιώργος Δώνης ήταν παρών αλλά είδε το ματς από θεωρείο και όχι από τον πάγκο, για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του.

ΛΑΜΙΑ: Μπαντής (60΄ Κατσικάς), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος (76΄ Σκόνδρας), Επστάιν (67΄ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Γιόχανσον (70΄ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Τζανδάρης (83΄ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης (62΄ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή