Δοκιμασία Ολυμπιακού σε Ιωάννινα και Τρίπολη

Δοκιμασία Ολυμπιακού σε Ιωάννινα και Τρίπολη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο γκολ, 20 τελικές προσπάθειες και μία άκρως ελκυστική εμφάνιση στη Βοιωτία, γέμισαν με αυτοπεποίθηση τους «ερυθρόλευκους» για το δεύτερο μισό της περιόδου. Βεβαίως, παρέμεινε η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, παρά την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0. Ομως, η εικόνα του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια της σεζόν.

Το πρόγραμμα, πάντως, έχει παγίδες για την ομάδα του Πειραιά, αφού θα γίνουν μακριά από το Καραϊσκάκη και τα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος. Αρχικώς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες» και εν συνεχεία τη μεθεπόμενη Κυριακή με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όπου ο στόχος των «Πειραιωτών» θα είναι και πάλι η νίκη. Θα μεσολαβήσει η ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη στο Φάληρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξανά διαθέσιμους τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και ήταν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στη Λιβαδειά. Ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο Καμαρά. Αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και θα προφυλαχθεί από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή