Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ (φωτογραφίες – βίντεο)

Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ (φωτογραφίες – βίντεο)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κύμα κακοκαιρίας που μαστίζει τη χώρα από το βράδυ της Τρίτης σαρώνει την Εύβοια με έντονες χιονοπτώσεις αλλά και ανέμους που φτάνουν έως και τα δέκα μποφόρ.

Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Ο δρόμος από το 16 χιλιόμετρο στην Καστέλλα έως το 47ο στο Δερβένι είναι κλειστός για τα φορτηγά αυτοκίνητα ενώ για τα υπόλοιπα οχήματα η κυκλοφορία διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ (φωτογραφίες – βίντεο)-2

Σύμφωνα με το Star κεντρικής Ελλάδας, χιονίζει επίσης από τα ορεινά της Στενής, ενώ τα ειδικά οχήματα της Περιφέρειας και των δήμων επιχειρούν τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ (φωτογραφίες – βίντεο)-3

Παράλληλα, εκτός από την έντονη χιονόπτωση, πολύ ισχυροί άνεμοι χτυπούν την Εύβοια από κάθε πλευρά. Το μεσημέρι στον Νότιο Ευβοϊκό και το Κεντρικό Αιγαίο έφτασαν τα 8 μποφόρ, ενώ όσο περνάει η ώρα αναμένεται να δυναμώσουν και να φράσουν τα  10.

Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ (φωτογραφίες – βίντεο)-4

Ως αποτέλεσμα θα δοθεί απαγορευτικό απόπλου σε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.  Απαγορευτικό είναι σε ισχύ ήδη για τα πλοιάρια που κάνουν το δρομολόγιο Αιδηψό – Αρκίτσα, ενώ κανονικά για την ώρα γίνονται τα δρομολόγια για Γλύφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή