Πολύχρωμα σκαλιά έκαναν την Καβάλα να θυμίζει Ρίο ντε Τζανέιρο (φωτογραφίες)

Πολύχρωμα σκαλιά έκαναν την Καβάλα να θυμίζει Ρίο ντε Τζανέιρο (φωτογραφίες)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Καβαλιώτες, που το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας περπάτησαν σε γειτονιές της πόλης, γνώριμες μεν, αλλά με πολύ περισσότερο χρώμα απ' ό,τι πριν. Νέοι εθελοντές χρωμάτισαν κάποιες από τις σκάλες που καθημερινά εξυπηρετούν τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες στις μετακινήσεις τους και έφεραν «βραζιλιάνικο» αέρα στην πόλη.

Πολύχρωμα σκαλιά έκαναν την Καβάλα να θυμίζει Ρίο ντε Τζανέιρο (φωτογραφίες)-1

 

Συνολικά εικοσιπέντε μέλη της Action Team δραστηριοποιήθηκαν για τρεις μέρες προκειμένου να βάψουν τις σκάλες σε έξι σημεία, σε ισάριθμες γειτονιές της πόλης, μεταξύ των οποίων και κάποιες στο κέντρο.

Στο τέλος, το θέαμα των πολύχρωμων σκαλοπατιών θύμιζε κάτι από τα διάσημα σκαλοπάτια «Σελαρόν» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ οι Καβαλιώτες «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία.

Πολύχρωμα σκαλιά έκαναν την Καβάλα να θυμίζει Ρίο ντε Τζανέιρο (φωτογραφίες)-2

Μάλιστα σε κάποιες γειτονιές οι κάτοικοι έβγαιναν από τα σπίτια και κερνούσαν τα μέλη της ομάδας ή τους έδιναν ακόμα και υλικά για να ολοκληρώσουν τον χρωματικό διάκοσμο στις σκάλες.

Πολύχρωμα σκαλιά έκαναν την Καβάλα να θυμίζει Ρίο ντε Τζανέιρο (φωτογραφίες)-3

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή