Nέα σύγκρουση Καμμένου – Κοτζιά

Nέα σύγκρουση Καμμένου – Κοτζιά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζωπύρωση της κόντρας μεταξύ Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου υπήρξε τα προηγούμενα 24ωρα, με τους δύο πρώην υπουργούς να ανταλλάσσουν δημοσίως πυρά για τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συνέχεια δόθηκε αυτή τη φορά από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος με συνέντευξή του (στη «Real») κατηγόρησε τον κ. Καμμένο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για προσχηματική αντίδραση έναντι της συμφωνίας, λέγοντας πως «τα ήξερε όλα». Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας» και «επιπλέον είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε, δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή».

Δεν πέρασαν πολλές ώρες για να απαντήσει με σφοδρότητα ο τέως υπουργός Αμυνας, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, το τελευταίο διάστημα είχε επιλέξει την αποχή από τις άλλοτε συχνές δημόσιες παρεμβάσεις του. Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε πολύ βαριές εκφράσεις για τον κ. Κοτζιά. «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω» –κατά πληροφορίες ο κ. Καμμένος αναφερόταν σε μικροεπέμβαση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες–, δήλωσε με ανάρτηση στο Twitter. Κλείνοντας ο κ. Καμμένος απείλησε εκ νέου με φυλάκιση τον πρώην υπουργό: «Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω, θα αποκαλύψω σε όλο τον ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή