ΝΔ: Εξωπραγματικός ισχυρισμός του ΚΑΣ ότι σχεδόν ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος

ΝΔ: Εξωπραγματικός ισχυρισμός του ΚΑΣ ότι σχεδόν ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το ΚΑΣ προέβη στον εξωπραγματικό ισχυρισμό ότι σχεδόν ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος. Το ΚΑΣ, όμως, το διορίζει η κυβέρνηση και επομένως εκείνη είναι υπόλογη για τις γνωμοδοτήσεις του που υπονομεύουν κάθε οικοδομική δραστηριότητα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας», δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, σχετικά με το ζήτημα της κήρυξης του 1ου, του 2ου, καθώς και μικρού τμήματος του 3ου δημοτικού διαμερίσματος Πειραία ως αρχαιολογικός χώρος.

Η σχετική πρόταση της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την κήρυξη και οριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή του Πειραιά εγκρίθηκε σήμερα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ). 

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες δεν μπορούν να συνεχίσουν να ταλαιπωρούν την Ελλάδα. «Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν άλλο να ταλαιπωρούν την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα διασφαλίσει την υλοποίηση επενδύσεων που θα αλλάξουν την εικόνα της χώρας και θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή