Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H τρίτη  σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Το στέμμα» (The Crown), που ακολουθεί την ιστορία της βρετανικής μοναρχίας, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ωστόσο οι δημιουργοί της ανακοίνωσαν ήδη την ηθοποιό που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τέταρτη. Πρόκειται για την πρωτοεμφανιζόμενη Εμα Κόριν  (φωτ.), η οποία υπόσχεται πως «θα κάνω το καλύτερο ώστε να τη δικαιώσω». Ο επερχόμενος τρίτος κύκλος, στον οποίο πρωταγωνιστεί η Ολίβια Κόλμαν, πρόκειται να εμφανιστεί στη «μικρή οθόνη» του Netflix στα τέλη του χρόνου.

(…) Στο χωριό  Τσεπέλοβο των Ιωαννίνων βρέθηκε ο ηθοποιός Ντένζελ Ουάσινγκτον, για να παρακολουθήσει το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον. Πριν από τα Γιάννενα, η παραγωγή βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος. Την παραγωγή του έργου έχει αναλάβει ο Λούκα Γκουντανίνο.

(…) Σε συνεργασία με την Οπρα Γoυίνφρεϊ βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι για την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της ψυχικής υγείας. Σκοπός της σειράς, που θα προβληθεί μέσω του νεοσύστατου Apple TV+ το 2020, θα είναι η καταπολέμηση του στίγματος για ψυχικές ασθένειες και η διεύρυνση των συζητήσεων για την ψυχική ευεξία. Ο πρίγκιπας δήλωσε πως ελπίζει αυτή η σειρά να αποτελέσει πηγή έμπνευσης σε όσους πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή