CGS Kids Triathlon – Παιδικός Αγώνας Τριάθλου στο CGS

CGS Kids Triathlon – Παιδικός Αγώνας Τριάθλου στο CGS

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το CGS φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του, το  CGS Kids Triathlon, τη μοναδική αθλητική γιορτή για το τρίαθλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών.

Το CGS Kids Triathlon, με την υποστήριξη της Deloitte, αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Kidscup by Nicola Spirig – CGS Kids Triathlon powered by CGS και στόχος του είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα.

Το τρίαθλο αποτελεί ένα πολύ-αγώνισμα που συνδυάζει το τρέξιμο, την κολύμβηση και την ποδηλασία και μέσω αυτών την ατομική προσπάθεια με την ομαδική συνεργασία, προσφέροντας την απόλαυση του «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλες της τις διαστάσεις!

Φέτος η γιορτή του τριάθλου επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ με δυνατότητα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και με κύριο χαρακτηριστικό τη συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 6 έως 13 ετών, χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και ομαδικής συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος με τους φίλους τους (2 έως 3 συμμετέχοντες) επιλέγοντας το αγαπημένο τους αγώνισμα για την ομάδα τους.

Για τη συμμετοχή των μικρών αθλητών προβλέπεται συμβολικό κόστος (5 ευρώ), ενώ όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα:

http://cgs.gr/kids-triathlon/

CGS Kids Triathlon Παιδικός Αγώνας Τριάθλου

Σάββατο 18 Μαϊου

CGS ( Eκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα),

Παλλήνη Αττικής, 15351

www.cgs.gr, [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή