«Μαφιόζικη» δολοφονία στον Πειραιά

«Μαφιόζικη» δολοφονία στον Πειραιά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός στη «μάχη» για την ηγεμονία της νύχτας έπεσε αργά το βράδυ της Τρίτης 52χρονος Ελληνας, που στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις. 

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες από το σημείο, ο 52χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κατσαντώνη στα Καμίνια, ενώ οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο διέφυγαν από το σημείο.

Μερικά τετράγωνα πιο μακριά, επί της οδού Βλαχάκη, εντοπίστηκε όχημα, το οποίο έχει τυλιχθεί στις φλόγες με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες το οποίο ενδέχεται να πυρπόλησαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

«Μαφιόζικη» δολοφονία στον Πειραιά-1

Το 2010 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 52χρονου στο Αιγάλεω, όπου είχε δεχθεί ένοπλη επίθεση τη στιγμή που μετέφερε στο σχολείο το ανήλικο παιδί του. Αν και πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατάφερε να επιβιώσει. 

Κάποια χρόνια αργότερα είχε δολοφονηθεί με πανομοιότυπο τρόπο, δηλαδή έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά, ο Βασίλης Γρίβας αρχηγικό μέλος στο παρελθόν της μιας από τις ισχυρότερες ομάδες μπράβων της Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo θύμα της επίθεσης στον Πειραιά είχε θεωρηθεί ύποπτος για συμμετοχή σε φόνους που αφορούσαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των «νονών» της νύχτας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή