Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019

2' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγαλύτερη εξτραβαγκάνζα του κόσμου της μόδας, το περίφημο MET Gala που διοργανώνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019. Από το ροζ –για την περίσταση– χαλί παρήλασαν άφθονοι celebrities με φαντασμαγορικές τουαλέτες και σύνολα που κάλυπταν όλο το φάσμα, από την απέριττη κομψότητα μέχρι το κιτς. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της μόδας που φέτος είχε θέμα Celebrating Camp: Notes on Fashion, πολλές ήταν οι διάσημες προσωπικότητες που επέλεξαν πολύτιμες λάμψεις από διαμάντια και πολύτιμους λίθους του οίκου Chopard. Μεταξύ αυτών οι χολιγουντιανές σταρ Julianne Moore, και Priyanka Chopra, η δεύτερη μετά του επίσης απαστράπτοντος συζύγου της, τραγουδιστή Nick Jonas, οι ιέρειες του στιλ Alexa Chung, Winnie Harlow και Amber Valletta, αλλά και η Livia Firth, η οποία εκτός από σύζυγος του δημοφιλούς βρετανού ηθοποιού Colin Firth είναι και δημιουργική διευθύντρια της Eco Age, μίας εταιρείας με εταιρείας συμβούλων που ασχολείται με θέματα αειφορίας.    

Livia Firth

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-1

© Chopard

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-2

Η Livia Firth επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της «Haute Joaillerie Collection». Είναι από τιτάνιο με πορτοκαλί  γρανάτες (βάρους 6,12 καρατίων), κίτρινα ζαφείρια (3,97 καρατίων), μπλε τοπάζια (2,22 καρατίων), ροζ ζαφείρια (2,19 καρατίων), χαλκηδόνιους λίθους στο χρώμα της λεβάντας (2,03 καρατίων) και τσαβορίτες (45 καρατίων).

Julianne Moore

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-3

© Chopard

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-4

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julianne Moore επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της «Haute Joaillerie Collection», από τιτάνιο με χάντρες αμέθυστου (βάρους 27 καρατίων), χάντρες μαύρου σπινελίου (178,07 καρατίων), μπλε ζαφείρια (2,68 καρατίων, ροζ ζαφείρια (69 καρατίων), τσαβορίτες (0,3 καρατίων) και αμέθυστους (συνολικού βάρους 16 καρατίων). Φόρεσε επίσης ένα δακτυλίδι από τιτάνιο και λευκό χρυσό 18 καρατίων της συλλογής «Fleur d’Opales» με ένα εκπληκτικό οβάλ οπάλι βάρους 19,93 καρατίων, τσαβορίτες 74 καρατίων, ζαφείρια, χρωματιστά και λευκά διαμάντια και λαζουλίτες.

Ρriyanka Chopra & Nick Jonas

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-5

© Chopard

Η ινδικής καταγωγής Ρriyanka Chopra επέλεξε τον μαξιμαλισμό, όπως υπαγορεύει και η κουλτούρα της. Φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκό χρυσό 18Κ με διαμάντια και ροζ ζαφείρια μπριολέτ από τη συλλογή «Copacabana».  Επέλεξε επίσης  τρια κρεμαστά κολιέ από τήν συλλογή «Happy Diamonds», όλα από λευκό χρυσό και διαμάντια καθώς και πολλά βραχιόλια από λευκό χρυσό 18Κ και άφθονα διαμάντια, όλα από τη συλλογή «Haute Joaillerie». 

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-6

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο σύζυγος Νick Jonas, ωσάν σύγχρονος μαχαραγιάς, φόρεσε ένα περιδέραιο από τη συλλογή «Precious Lace», ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό  Fairmined 18Κ της συλλογής «Green Carpet» και ένα ρολόι Imperiale από λευκό χρυσό 18Κ και διαμάντια βάρους 38,30 καρατίων.

Winnie Harlow

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-7

© Chopard

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-8

Το εντυπωσιακό μοντέλο Winnie Harlow φόρεσε ένα περιδέραιο από ροζ χρυσό 18Κ με έγχρωμα διαμάντια συνολικού βάρους 49,99 καρατίων, ασορτί σκουλαρίκια με διαμάντια 10,03 καρατίων και ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό 18Κ με κίτρινα διαμάντια διαφόρων σχημάτων, όλα από τη συλλογή «Haute Joaillerie». Φόρεσε επίσης ένα δαχτυλίδι Imperiale από ροζ χρυσό 18Κ με ένα αμέθυστο βάρους 6 καρατίων και διαμάντια.

Αmber Valletta

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-9

© Chopard

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-10

Μία από τις πιο σέξι παρουσίες της βραδιάς, το αειθαλές μοντέλο Αmber Valletta στόλισε τα αυτιά της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τιτάνιο με σμαράγδια πουάρ (βάρους 34,88 καρατίων) και διαμάντια (21,43 καρατίων) και φόρεσε ένα δακτυλίδι από λευκό Fairmined χρυσό 18Κ με σμαράγδια μαρκίζ βάρους 3,16 καρατίων. Και τα δύο κοσμήματα ανήκουν στην «Haute Joaillerie Collection» της Chopard.

Αlexa Chung

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-11

© Chopard

Απαστράπτουσες δημιουργίες CHOPARD στο Met Gala 2019-12

Η influencer της μόδας Αlexa Chung επέλεξε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκό χρυσό 18Κ με άφθονα διαμάντια διαφόρων σχημάτων ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με διαμάντια από τη συλλογή «Precious Lace» καθώς και άλλα δύο δαχτυλίδια από την «Haute Joaillerie Collection», το ένα με ένα τεράστιο κίτρινο διαμάντι 5,65 καρατίων και το δεύτερο με ένα χρυσαφί μαργαριτάρι και έγχρωμα διαμάντια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή