Oρισε το μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιά η ΕΠΟ

Oρισε το μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιά η ΕΠΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ σήμερα στις 18.00 συζητείται στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας από τη Σούπερ Λιγκ, με την οποία (την προσφυγή) ζητεί να μην υποβιβαστεί ως 14ος στη Σούπερ Λιγκ 2, η ΕΠΟ προχώρησε χθες, μετά και τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας από τη Φούτμπολ Λιγκ και έπειτα από αιτήματα του ΟΦΗ και του Πλατανιά, ήτοι των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, στην κλήρωση και στον ορισμό των μπαράζ για μία θέση στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία την επόμενη περίοδο.

Ωστόσο, λόγω της εκκρεμοδικίας που υπάρχει, αντί του ΟΦΗ κληρώθηκε «ομάδα Super League» και αντί του Πλατανιά «ομάδα Football».

Από την κλήρωση προέκυψε ότι ο πρώτος αγώνας, που, αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι Πλατανιάς – ΟΦΗ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/05 (19.00, ΕΡΤ) και ο δεύτερος, ΟΦΗ – Πλατανιάς, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/05 (19.00, ΝΟVA).

Οσον αφορά το ενδεχόμενο να αυξηθούν κατά δύο οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2 (από 12 να γίνουν 14), η Φούτμπολ Λιγκ σε ανακοίνωσή της ζητεί να αγωνιστούν σε αυτήν ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα, που βαθμολογικά υποβιβάζονται, θεωρώντας «δίκαιο και εύλογο ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων να συμπληρωθεί από τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή