Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Διάλεξη του καθηγητή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Σεμπαστιέν Μορλέ με θέμα «Αρχαία χριστιανική σκέψη και ελληνική παιδεία: απόρριψη, πρόσκτηση, συνέχιση (1ος-6ος αι. μ.Χ.)». Στο ΚΠΙΣΝ. Στις 7.30 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

– Παρουσίαση του βιβλίου της Βούλας Τσούνα «Η γνωσιολογία της κυρηναϊκής σχολής» με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών. Στον κήπο των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης. Στις 7.30 μ.μ. Θουκυδίδου 4.

– Συναυλία στο ηλιοβασίλεμα θα δώσει η Δεσποινίς Τρίχρωμη μαζί με τους Nalyssa Green και Ευάγγελο Ασλανίδη. Στην ταράτσα του Bios. Στις 9.15 μ.μ. Πειραιώς 84.

– Ο χορογράφος Κώστας Τσιούκας παρουσιάζει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου τη χορευτική παράσταση «Ζιζέλ», βασισμένη σε ένα από τα πιο δημοφιλή ρομαντικά μπαλέτα όλων των εποχών. Εως και 6/6. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

– Συνεχίζεται η παράσταση «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου με τη Βερόνικα Αργέντζη, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Εως 9/6. Στις 9.30 μ.μ. Στο Μπάγκειον της πλατείας Ομονοίας.

– Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Τσόκλη με τίτλο «“Εν τέλει”, πάλι ο Λόγος είναι!» (εκδ. Καστανιώτη), στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη. Θα μιλήσουν οι Κατερίνα Κοσκινά, Θανάσης Λάλας κ.ά. Στις 8 μ.μ. Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1.

– Το επιτυχημένο πρότζεκτ «Oπερα και μόδα: μαγεία» επιστρέφει σε νέα μορφή και συμπαραγωγή του ΚΠΙΣΝ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, για μια βραδιά γεμάτη μαγεία, μόδα και μουσική. Στις 9 μ.μ. Λ. Συγγρού 364. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή