Οικογενειακά Resort

13' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρακτικό μπορεί να είναι και απολαυστικό. Δεκαπέντε καταλύματα σε όλη την Ελλάδα γίνονται οι ιδανικοί προορισμοί για καλοκαιρινές αποδράσεις.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

EAGLES PALACE

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Οικογενειακά Resort-1

Οι επισκέπτες του Eagles Palace εξερευνούν τις παραλίες της Ουρανούπολης με καγιάκ.

Το Eagles Palace προσφέρει εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα μπανγκαλόου με τις ιδιωτικές πισίνες και τα τζακούζι, ο εξωτικός κήπος, τα εστιατόρια, τα μπαρ και το spa συνθέτουν έναν από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς διακοπών.

Διασκεδαστικές δραστηριότητες, water sports, yoga, μαθήματα ελληνικών εθίμων, κρουαζιέρες θα γεμίσουν τη μέρα όλη της οικογένειας.

Τα παιδιά θα κολυμπήσουν άφοβα στην παιδική πισίνα, θα παίξουν στον παιδότοπο και θα διασκεδάσουν στο νέο Explorers Club του resort (από 4 μηνών έως και 13 ετών) με διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη επαγγελματιών. Τους πιο μικρούς επισκέπτες υποδέχονται η Φωλιά (από 4 μηνών έως και 4 ετών) και η Παράγκα (από 5 έως 13 ετών) στην παραλία, με ιδιαίτερα επιλεγμένα παιχνίδια. Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται από φρέσκα υλικά και μπορούν να προσαρμοστούν στις διατροφικές απαιτήσεις κάθε παιδιού.

Όσο για τους μεγάλους, το Eagles Palace διαθέτει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως το γκουρμέ Kamares by Spondi.

Από το 2018, το Island Club στο σύμπλεγμα των ακατοίκητων νησιών Δρένια, σε απόσταση 10 λεπτών από το ξενοδοχείο, γοητεύει τους επισκέπτες με την ομορφιά του τοπίου και την ηρεμία, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου.

 www.eaglespalace.gr

AMMON ZEUS

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Χτισμένο τη δεκαετία του 1960, το Ammon Zeus Hotel ήταν ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που λειτούργησαν στη Χαλκιδική. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η περιοχή εξελίχθηκε σε διεθνή προορισμό και το ξενοδοχείο έγινε δημοφιλές κατάλυμα διακοπών. Μετά τη ριζική ανακαίνισή του, το διάστημα 2016-2018, το Ammon Zeus Hotel προσφέρει πλέον boutique φιλοξενία με πολυτελείς υπηρεσίες, για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην καρδιά της Χαλκιδικής.

Χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία, το ξενοδοχείο προσφέρει ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Οι νέοι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν στο κέντρο ευεξίας ή να δοκιμάσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ στην παραλία, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στην παιδική πισίνα, στην παιδική χαρά ή στον παιδότοπο. Αν διψάτε για δράση, θαλάσσια σπορ, ιππασία και ορεινή ποδηλασία, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα απολαύσετε.  

ammon-zeus.gr

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL

ΣΙΘΩΝΙΑ

Το Anthemus Sea Beach Hotel & Spa βρίσκεται στον καταπράσινο και ήσυχο οικισμό της Ελιάς Νικήτης, πάνω από την ομώνυμη, βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Ελιάς. Το πολυτελές συγκρότημα διαθέτει 200 δωμάτια και σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, τρεις πισίνες, μεταξύ των οποίων και παιδική, υπό την ασφάλεια κατάλληλα εκπαιδευμένων ναυαγοσωστών.

Όσον αφορά την ψυχαγωγία, η ομάδα Animation & Entertainment διοργανώνει δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους: kid’s club, live shows, γυμναστική, χορός, καραόκε, mini disco, παραστάσεις, κ.ά. Φροντίστε τον εαυτό σας στο εξαιρετικό Oriental Spa, όπου επαγγελματίες Ταϊλανδές θεραπεύτριες θα αναλάβουν την αναζωογόνησή σας. Τέλος, στα εστιατόρια του ξενοδοχείου θα δοκιμάσετε προτάσεις δημιουργικής και παραδοσιακής κουζίνας.

 www.anthemussea.gr

IKOS OCEANIA

ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Οικογενειακά Resort-2

Πολύτιμες οικογενειακές στιγμές στο Ikos Oceania, στη Χαλκιδική.

Η διαμονή στο Ikos Oceania προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες και υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης, τις οποίες οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ήσυχοι, καθώς τα παιδιά τους θα διασκεδάζουν με τη δική τους παρέα στα Heros Crèche, Heros Kids Club και Just4Teens, που λειτουργούν με έμπειρους επαγγελματίες παιδαγωγούς, υπό την εποπτεία της βρετανικής εταιρείας Worldwide Kids.

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε οργανωμένα δρώμενα και παιχνίδια, σχεδιασμένα ειδικά για κάθε ηλικιακή ομάδα παιδιών, όπως για παράδειγμα τέχνες, κατασκευές, αθλήματα, μαγειρική, θαλάσσια σπορ, κ.λπ. Οι μεγάλοι, από την άλλη μεριά, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Ikos Spa, για αναζωογόνηση και ανανέωση από το άγχος της καθημερινότητας.

Εκτός από την πανέμορφη ιδιωτική παραλία, το Ikos Oceania διαθέτει πισίνες για παιδιά και ενήλικες, εσωτερική θερμαινόμενη, αλλά και πισίνα αποκλειστικής χρήσης για τους φιλοξενουμένους της Deluxe Collection. Κάθε βράδυ υπάρχουν ψυχαγωγικά θεάματα –παραστάσεις, συναυλίες, πάρτι, κ.ά.– για μικρούς και μεγάλους.

 ikosresorts.com


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΥΒΟΙΑ

ELATOS RESORT & HEALTH CLUB

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Οικογενειακά Resort-3

Καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό, με διασκεδαστικές εμπειρίες, υπόσχεται το Elatos Resort & Health Club. (Φωτογραφία: Costas Arvilias)

Δημιουργήστε ξεχωριστές αναμνήσεις περνώντας το καλοκαίρι σε μια έκταση 100 στρεμμάτων μέσα στα έλατα, στο Elatos Resort & Health Club. Περιηγηθείτε στα μονοπάτια του Παρνασσού, εξερευνήστε το δάσος και τη γύρω περιοχή με ποδήλατο, προτρέψτε τα παιδιά να κάνουν αναρρίχηση σε βράχους, τοξοβολία κ.ά., παίξτε στο υπαίθριο σκάκι.

Το Club House διαθέτει εστιατόριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, χώρο μασάζ, παιδότοπο, TV lounge και αίθουσα μπιλιάρδου.

To resort κάθε καλοκαίρι διοργανώνει το Elatos Summer Mountain Adventures, πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών, που στοχεύει στη σωματική και πνευματική εξέλιξή τους, ωστόσο μέσα από τις δράσεις τα παιδιά μαθαίνουν την αλληλοβοήθεια, την αυτοεκτίμηση, τη φιλία, την αγάπη για το περιβάλλον.  

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διοργανώνονται θεματικά Σαββατοκύριακα για ευεξία και χαλάρωση, ζωή στο δάσος, κυνήγι μανιταριού, γευσιγνωσία οίνου, παιδικό θέατρο κ.ά.

 www.elatosresort.gr

 

THALATTA HOTEL SEASIDE

AΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΕΥΒΟΙΑ

Το Thalatta Hotel Seaside είναι σχεδιασμένο να σας παρασύρει στους χαλαρωτικούς ρυθμούς των διακοπών από τη στιγμή που θα βρεθείτε στο λόμπι. Μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, άνετα δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και χώροι διημέρευσης, όλα έχουν φροντιστεί στη λεπτομέρεια για μια ευχάριστη διαμονή ανεξαρτήτως ηλικίας. Η διασκέδαση είναι εξίσου σημαντική για όλους, γι’ αυτό οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί με βάση τους άξονες διασκέδαση και εκπαίδευση για παιδιά, χαλάρωση και ιδιωτικότητα για τους γονείς, δημιουργικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Το Μαγικός Δάσος περιμένει τους μικρούς επισκέπτες να καθίσουν στα ξύλινα τραπέζια, να κρυφτούν στις ινδιάνικες σκηνές, να συμμετάσχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, να σχεδιάσουν τα δικά τους πάρτι, βραδιές κινούμενων σχεδίων, κ.λπ. Φυσικά, υπάρχουν και τα παιχνίδια στην παραλία ή στην πισίνα, τα μαθήματα μαγειρικής, αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, κανό, ιππασία, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει και βιβλιοθήκη στην παραλία, με βιβλία για όλους σε διάφορες γλώσσες.

 www.thalattahotel.gr


ΙΟΝΙΟ

IKOS DASSIA

ΔΑΣΣΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Ikos Dassia βρίσκεται στην ανατολική, καταπράσινη πλευρά του νησιού της Κέρκυρας και αποτελείται από 411 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, όλα με όμορφη θέα και ατμόσφαιρα.

Προσφέρει μια πλούσια επιλογή δραστηριοτήτων, όπως γήπεδα για σπορ, γυμναστήριο, badminton στην παραλία, ποδόσφαιρο στην παραλία, τένις στην παραλία, beach volley, yoga ή πιλάτες, κανό, ποδηλασία, πινγκ πονγκ, windsurf και πολλά ακόμα, τα οποία περιλαμβάνονται στη διαμονή σας. Με επιπλέον χρέωση μπορείτε να νοικιάσετε καταμαράν, τζετ σκι, να κάνετε εκδρομές με σκάφος, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι κ.ά.

Εκτός από την παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, το ξενοδοχείο διαθέτει και θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες για μεγάλους και παιδιά. Το resort προσφέρει υπηρεσία φροντίδας παιδιών στην παραλία από έμπειρους επαγγελματίες.

Επιπλέον λειτουργούν τα παιδικά clubs Heros Crèche (από 4 μηνών έως 3 ετών), Heros Kids Club (από 4 έως 11 ετών) και Just4Teens (από 12 ετών και πάνω), και μια Ακαδημία ποδοσφαίρου WK (από 5 έως 8 και 9-14 ετών). Και όσο οι μικροί διασκεδάζουν, οι γονείς αναζωογονηθείτε στο Ikos Spa. Τέλος, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα εστιατόρια του resort, να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, να δουν παραστάσεις, προβολές ταινιών κ.ά.  

 www.ikosresorts.com


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

THE WESTIN RESORT, COSTA NAVARINO

ΠΥΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Οικογενειακά Resort-4

Ποδηλατάδες στο The Westin Resort, Costa Navarino, στη Μεσσηνία. © Andrea Bonetti

Νέες, μοναδικές εμπειρίες περιμένουν και φέτος τους επισκέπτες του The Westin Resort, Costa Navarino. Υδάτινο πάρκο, βόλτες με σκάφος στα νερά του Ιονίου, εργαστήρια αρχαίου ελληνικού θεάτρου, ξεναγήσεις, εξορμήσεις στη μεσσηνιακή φύση με ποδήλατα, πεζοπορίες και εκδρομές σε καταρράκτες, αναρρίχηση στο νησάκι της Σφακτηρίας είναι μερικές από τις επιλογές για όσους αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες. Φιλοσοφία της Costa Navarino είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον, στις παραδόσεις και στην τοπική κοινωνία. Γι’ αυτόν τον λόγο όλες οι δραστηριότητες που προσφέρει, ανεξάρτητα από τις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται, στηρίζονται σε αυτούς τους τρεις βασικούς άξονες.

Όμως η διασκέδαση συνεχίζεται και μέσα στο resort, στο ανανεωμένο υδάτινο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες, και στα kids club, το Cocoon (από 4 μηνών έως 3 ετών) και το SandCastle (από 4 έως 7 ετών και από 8 έως 12 ετών). Μέσα από τις δραστηριότητες γίνονται αρχαιολόγοι, μικροί κηπουροί και μαθαίνουν την ιστορία της Μεσσηνίας. Φυσικά στη Navarino Golf Academy τα παιδιά εξοικειώνονται με το γκολφ από νωρίς, με τη μέθοδο Starting New At Golf (SNAG®).

Επίσης, υπάρχουν πλήθος δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί, όπως θαλάσσια σπορ (surfing, wind surfing, kite surfing, καταδύσεις, κ.ά.), να παίξετε μπόουλινγκ, μπάσκετ και βόλεϊ, τένις, badminton και speedminton. Να απολαύσετε πικνίκ, να εξερευνήσετε απομονωμένες παραλίες, να περπατήσετε μέσα σε αιωνόβιους ελαιώνες, να πάρετε μέρος σε ομαδικά μαγειρέματα, να έχετε την εμπειρία μιας βραδιάς αστρονομίας και πολλές ακόμα όμορφες στιγμές που θα σας συνοδεύουν όλο τον χρόνο.  

• Δείτε τα πακέτα προσφορών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

www.costanavarino.com

ALKYON HOTEL

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το Alkyon Hotel στο Βραχάτι Κορινθίας είναι ένας προορισμός για δραστήριες οικογένειες. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ., μέσα σε κατάφυτους κήπους, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαμονής σε διαμερίσματα και μεζονέτες, που εξασφαλίζουν μοναδική άνεση σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας.

Παιχνίδια στο πάρκο, βόλτες με ποδήλατα, πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι, γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.λπ., κολύμπι για μικρούς και μεγάλους στις πισίνες του ξενοδοχείου ή στην παραλία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης (καθημερινά έως 7/9) στον παιδότοπο, αλλά και Spa Center (με θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, χαμάμ, δύο σάουνες, Spa Jet, γυμναστήριο, θεραπείες αναζωογόνησης κ.λπ.) θα σας κάνουν να θέλετε να επιμηκύνετε τις διακοπές σας. Διαθέτει επίσης εστιατόρια και μπαρ, ενώ την ψυχαγωγία συμπληρώνουν οι μουσικές βραδιές που διοργανώνονται κάθε Σάββατο.

 www.alkyonhotel.gr

 

GRECOTEL RIVIERA OLYMPIA & AQUA PARK

ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΗΛΕΙΑ

Οικογενειακά Resort-5

Το water park του Grecotel Riviera Olympia Resort, στα Λουτρά Κυλλήνης. © Heinz Troll

Οι οικογένειες θα ανακαλύψουν ένα ξεχωριστό κατάλυμα για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές, όπως δεν τις είχαν φανταστεί. Το Grecotel Riviera Olympia Resort βρίσκεται στη δυτική Πελοπόννησο, σε κοντινή απόσταση από την Αρχαία Ολυμπία. Διαθέτει τέσσερα ξενοδοχεία, μια μεγάλη παραλία με πεντακάθαρα νερά, 20 εστιατόρια και μπαρ, καταπράσινους κήπους, πισίνες, κέντρο θαλασσοθεραπείας και αθλητικές ακαδημίες. Παροχές που υπόσχονται ατέλειωτη ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες. Απόλυτος πρωταγωνιστής των διακοπών είναι το υδροψυχαγωγικό πάρκο Olympia Aqua Park, για βουτιά στη διασκέδαση.

Όμως η ψυχαγωγία συνεχίζεται και εκτός νερού. Στην Grecoland περιμένουν τα παιδιά πολλές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, διαγωνισμοί. Για τις στιγμές που οι γονείς θέλετε να έχετε τον δικό σας χρόνο, λειτουργεί Summer Camp. Επίσης στο Grecotel Riviera Olympia Resort οι έφηβοι έχουν τα δικά τους στέκια διασκέδασης και τις δικές τους δραστηριότητες, όπως γήπεδα τένις, 5×5, μπάσκετ, τοξοβολίας.

Αν όλη η οικογένεια αγαπάτε τη δράση, είστε στο κατάλληλο μέρος: απολαύστε μαζί ορεινή ποδηλασία, ιππασία, πεζοπορία και paintball, παρατηρήστε τα σημεία ωοτοκίας της προστατευόμενης μεσογειακής χελώνας Caretta caretta στην παραλία, κ.ά.

 rivieraolympia.com

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE

ΣΚΑΦΙΔΙΑ, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Το Aldemar Olympian Village απέχει μόλις 13 χλμ. από τον Πύργο Ηλείας. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό οικογενειακό προορισμό διακοπών, καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο, ιδανικό για μετακινήσεις και αθλοπαιδιές. Διαθέτει 37 εξωτερικές πισίνες και μία νεροτσουλήθρα 93 μ. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ποδήλατα για χαλαρές βόλτες, να απολαύσετε αθλήματα όπως τένις, καλαθοσφαίριση, ιππασία, αλλά και θαλάσσια σπορ στην όμορφη αμμουδιά της Σκαφιδιάς.

Στα mini clubs έμπειροι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν την απασχόληση των μικρών παιδιών, ώστε οι γονείς να αποδράσουν στο κέντρο θαλασσοθεραπείας, για αγορές στο εμπορικό κέντρο ή ό,τι άλλο επιθυμούν. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόρια με μπουφέ και a la carte μενού.

 www.aldemarolympianvillage.gr

 

KINSTERNA HOTEL

ΝΕΑΠΟΛΗ, ΛΑΚΩΝΙΑ

Οικογενειακά Resort-6

Κάντε βόλτες με τα άλογα, με αφετηρία το ξενοδοχείο Kinsterna, στη Νεάπολη Λακωνίας.

Αν αναζητάτε αξέχαστη παραμονή, γεμάτη από δημιουργικές, αναζωογονητικές και μοναδικές εμπειρίες, εμπιστευτείτε την ξεχωριστή φιλοξενία και την άνεση του πολυβραβευμένου Kinsterna Hotel. Ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με σεβασμό και αποτελεί πλέον ολοκληρωμένο οικισμό. Το κτήμα πρωταγωνιστεί στη ζωή του αρχοντικού, με περιβόλια, αιωνόβιους ελαιώνες, πορτοκαλεώνα, φυτά και μυρωδικά, αλλά και αμπελώνες.

Το ξενοδοχείο διοργανώνει όλο τον χρόνο δραστηριότητες ιστορικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα που συνδέονται με το κτήμα και την ιστορία της περιοχής, και οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στο ζύμωμα του ψωμιού, να φτιάξουν σαπούνια, κ.λπ.

Από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου πάρτε μέρος στον τρύγο των αμπελιών και στις διαδικασίες που ακολουθούν τη συγκομιδή, όπως το παραδοσιακό πάτημα των σταφυλιών με γυμνά πόδια στον ληνό (πατητήρι), η παρασκευή μουσταλευριάς, κ.ά.

Η ζωή στο κτήμα ενθαρρύνει και τα μικρότερα παιδιά να συμμετέχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η συλλογή βοτάνων, το μάζεμα των σταφυλιών, να κάνουν βόλτα με το άλογο, κ.λπ.

Στον υπαίθριο παιδότοπο θα απολαύσουν ανέμελα το παιχνίδι, θα σκαρφαλώσουν στο δεντρόσπιτο και έπειτα θα χαλαρώσουν στη βιβλιοθήκη, όπου υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλία. Αν έχετε μωρό, το Kinsterna προσφέρει υπηρεσία φύλαξης βρεφών (κατόπιν συνεννόησης), για να μπορούν οι γονείς να ξεκουραστούν, να επισκεφθούν τα αξιοθέατα, να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες της περιοχής ή ακόμα και να παρακολουθήσουν μάθημα μαγειρικής.

 www.kinsternahotel.gr


ΚΡΗΤΗ

DOMES OF ELOUNDA

ΛΑΣΙΘΙ

Ο χρόνος που περνά όλη η οικογένεια μαζί είναι πολύτιμος, και στο Domes of Elounda θα τον αξιοποιήσετε απόλυτα. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δωματίου που θα επιλέξετε, όλα είναι εξοπλισμένα με ανατομικά στρώματα, έχουν ιδιωτικότητα, θέα στους κήπους και στη θάλασσα.

Το Kids Club προσφέρεται για ηλικίες από 4 μηνών έως 4 ετών, από 4 ετών έως 12 ετών και από 12 ετών και πάνω. Τα παιδιά, εκτός από τον παιδότοπο, μπορούν να παίξουν επίσης μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, βιντεοπαιχνίδια, να ζωγραφίσουν, να ψήσουν μπισκότα κ.ά. Επίσης δύο φορές την εβδομάδα οργανώνονται απογευματινές προβολές ταινιών, ενώ τα εστιατόρια έχουν ειδικά διαμορφωμένα παιδικά μενού. Στο εστιατόριο Tholos λειτουργεί και children’s corner.

Όσον αφορά το τι μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί, στο ξενοδοχείο θα βρείτε γήπεδο τένις, θαλάσσια σπορ στην παραλία, μπορείτε να νοικιάσετε ταχύπλοο για βόλτες, κανό, ποδήλατα θαλάσσης ή να παρακολουθήσετε τμήματα μαγειρικής, μαθήματα yoga, κ.λπ.

Από φέτος λειτουργεί και ο πολυχώρος The Core, όπου θα πραγματοποιούνται παραστάσεις και συναυλίες, προβολές, θα έχει pop up shops, street food, εργαστήρια ευεξίας, κ.λπ.

Τέλος, οι μεγάλοι θα απολαύσετε τον προσωπικό σας χρόνο στο βραβευμένο Soma Spa – το οποίο προσφέρει ειδικά προγράμματα για γονείς μαζί με παιδιά.

www.domesofelounda.com

 

OUT OF THE BLUE, CAPSIS ELITE RESORT

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort συνδυάζει την ομορφιά των ελληνικών νησιών και τις πολυτελείς διακοπές. Χτισμένο σε μια ιδιωτική χερσόνησο δίπλα στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας, προσφέρει στους επισκέπτες του μεγάλη ποικιλία σε διαμονή, από οικογενειακά μπανγκαλόου έως βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Διαθέτει δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών, όπως και εγκαταστάσεις βρεφονηπιακού σταθμού. Οι μικροί επισκέπτες εντυπωσιάζονται με τις δραστηριότητες στο Μινωικό Πάρκο Ψυχαγωγίας Capsis (από 4 έως 11 ετών), που ζωντανεύει με παραμυθένιο τρόπο την ιστορία του αρχαίου πολιτισμού. Μεταξύ άλλων υπάρχει λαβύρινθος έξω από τον παιδότοπο, αίθουσα ψυχαγωγίας και κεραμικής, τραμπολίνο, δεντρόσπιτο, εστιατόριο για τα παιδιά.

Το Teenagers Club προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις επιθυμίες των εφήβων, όπως τζόκινγκ, κολύμπι στην ιδιωτική παραλία, μαθήματα ποδοσφαίρου, τένις, ελληνικής κουζίνας, πινγκ πονγκ, αλλά και επιδείξεις μόδας, ποδοσφαιρικούς αγώνες, διαγωνισμούς στο σκάκι. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κάμπινγκ στους κήπους του ξενοδοχείου, μπάρμπεκιου και πάρτι στην παραλία. Και για όσους θέλουν να ανεβάσουν αδρεναλίνη, υπάρχουν τρία νέα θεματικά Escape Δωμάτια.

Εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες για παιχνίδι στις νεροτσουλήθρες, αλλά και πιο ήσυχες για χαλάρωση, μαθήματα yoga, aqua aerobic, θαλάσσιο σκι, jet ski, κανό, μπανάνα, water rings, τένις, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, σκάκι κήπου, δωμάτιο με εικονικά παιχνίδια, αλλά και θεραπείες ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο spa Everlasting Euphoria του ξενοδοχείου θα οργανώσουν τις διακοπές σας και τον χρόνο σας.

capsis.com


ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕLECTRA RHODES

ΙΑΛΥΣΟΣ, ΡΟΔΟΣ

Οικογενειακά Resort-7

Το Electra Rhodes έχει δράσεις πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους, που δεν συναντά κανείς συχνά.  © Heinz Troll

 

Στο Electra Palace Rhodes κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός, γι’ αυτό σχεδιάζει και προτείνει δράσεις που χαρίζουν αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινών διακοπών. Ζεστή φιλοξενία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με εντυπωσιακή θέα, υψηλή γαστρονομία, θεραπείες spa, παιδικό club, αλλά και το δημοφιλές πλέον The Five Elements of Well-Being. Ένα πρόγραμμα με προτάσεις αναζωογόνησης, χαλάρωσης, γαστρονομίας, πολιτισμού και μουσικής που αλληλεπιδρούν και προσκαλούν τους επισκέπτες να τις δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν την ελληνική φιλοξενία με σοφιστικέ και αυθεντικό τρόπο. Προσφέρεται για οικογένειες που θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να περάσουν χρόνο όλοι μαζί και να αναζωογονηθούν.

Την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών (από 4 μηνών έως 11 χρόνων) αναλαμβάνουν έμπειροι επαγγελματίες. Όμως υπάρχουν και οι δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε όλοι, όπως τάι τσι, yoga, zumba, πιλάτες, αqua gym, μαθήματα χορού, cross training, τένις, βόλεϊ, 5×5, μπιτς βόλεϊ, αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες που γίνονται με επιπλέον χρέωση, όπως ιστιοπλοΐα, personal training.

Το Electra Palace Rhodes προτείνει δράσεις πολιτισμού που δεν συναντά κανείς συχνά, όπως εβδομαδιαία μαθήματα ζωγραφικής στην παραλία, σεμινάρια για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ρόδου, ξεναγήσεις στη μεσαιωνική πόλη, κ.ά.

Τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου συμπληρώνουν την εμπειρία φιλοξενίας με γεύσεις από διεθνείς κουζίνες και απολαυστικά κοκτέιλ.

 www.electrahotels.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή