Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη

4' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EDEN BEACH RESORT HOTEL – Ανάβυσσος Αττικής – Μοναδικά Οργανωμένα Ταξίδια σε όλο τον Κόσμο με την Smile Acadimos

Μια παραθαλάσσια «Εδέμ» στην Ανάβυσσο, το Eden BeachResort Hotel, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες αλλά και για όλες τις ηλικίες που θέλουν να χαλαρώσουν και να γιορτάσουν το Πάσχα σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα…

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-1

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γεύμα και Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμες και μη επιλογές.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό, και γεύμα σε μπουφέ. Το απόγευμα θα μοιραστούν λαμπάδες σε όλους. Μετά τη Λειτουργία της Ανάστασης , Αναστάσιμο Δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Από νωρίς το πρωί αρχίζει το σούβλισμα των αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου, συνοδεία ούζου και μεζέδων. Το μεσημέρι ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακά τραγούδια από τη «μαγευτική φωνή» της Μαρίας Νομικού και της ορχήστρας της!

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-2

GRECOTEL EVA PALACE – Κομμένο Κέρκυρας – Μοναδικά Οργανωμένα Ταξίδια σε όλο τον Κόσμο με την Smile Acadimos

Υπέροχα ρομαντικό, με συγκλονιστική θέα στο Ιόνιο. Απ’ τη μία η πόλη της Κέρκυρας, με τον έντονα Βενετσιάνικο χαρακτήρα, και από την άλλη οι καταπράσινοι ελαιώνες και τα κυπαρίσσια του κόλπου της Δασσιάς. Στην «καρδιά» ενός μυρωδάτου, εξωτικού κήπου, αυτό το ειδυλλιακό resort είναι μια «ιδιωτική Εδέμ», που θα μετατρέψει τις Πασχαλινές σας διακοπές σε μια ευχάριστη ανάμνηση…

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-3

Μ. ΠΕΜΠΤΗ & Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ποτό καλοσωρίσματος κατά την άφιξη σας. Στο δωμάτιο θα σας περιμένει φιάλη κρασί και φρέσκα φρούτα! Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμες και μη επιλογές.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Λαμπάδες για όλους στον χώρο της υποδοχής. Μετά την Ανάσταση 00:30 απολαύστε το Αναστάσιμο Δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών (μέρος της ημιδιατροφής).

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Η Λαμπρή ξεκινάει με παραδοσιακό σούβλισμα αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου, με ούζο και μεζέδες. Πασχαλινό γεύμα-γλέντι με ζωντανή μουσική (μέρος της ημιδιατροφής).

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-4

GRECOTEL DAPHNILA – Κομμένο Κέρκυρας – Μοναδικά Οργανωμένα Ταξίδια σε όλο τον Κόσμο με την Smile Acadimos

Φέτος το Πάσχα μη μένετε στα ίδια… απολαύστε οικογενειακές διακοπές στα ζεστά χρώματα

του Grecotel Daphnila Bay και το διακριτικό service των ανθρώπων της Grecotel, μόλις 10

λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας. Μαζί με το Grecotel Eva Palace αποτελούν τη φρέσκια και

αποκλειστική μας πρόταση για Πασχαλινή απόδραση στο «Νησί των Φαιάκων»…

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-5

Μ. ΠΕΜΠΤΗ & Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καλως ήρθατε στο Grecotel Daphnila Bay Thalasso! Ποτό καλοσωρίσματος κατά την άφιξη σας. Στο δωμάτιο θα σας περιμένει πασχαλινό τσουρέκι και λαμπάδες! Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμες και μη επιλογές.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά την Ανάσταση 00.30 απολαύστε το Αναστάσιμο Δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Η Λαμπρή ξεκινάει με παραδοσιακό σούβλισμα αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου, με ούζο και μεζέδες. Πασχαλινό γεύμα-γλέντι με ζωντανή μουσική.

 

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-6

Πανοραμικός Γύρος Κρήτης -Το πιο πλήρες πρόγραμμα σε κεντρικά ξενοδοχεία σε συνεργασία με την Smile Acadimos!

Ηράκλειο – Χανιά – Ακρωτήρι – Φαράγγι Σαμαριάς – Λίμνη Κουρνά – Ρέθυμνο – Αρκάδι – Σπιναλόγκα – Ελούντα – Άγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-7

Μ. Πέμπτη: Πειραιάς – Χανιά Πρωινή συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο για Χανιά. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Kydon 4*. Το βράδυ περιήγηση στην παλιά πόλη των Χανίων και στο καταπληκτικό Ενετικό λιμάνι με τον περίφημο φάρο και αργότερα προαιρετική παρακολούθηση της λειτουργίας των Αχράντων Παθών στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης. Δείπνο.

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-8

M. Παρασκευή: Νέα Πόλη – Ακρωτήρι- Ομαλός – Φαράγγι Σαμαριάς Μετά το πρωινό αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη: κατοικία Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανάκτορο του Πρίγκιπα Γεωργίου, τάφοι Βενιζέλων στο Ακρωτήρι. Συνεχίζουμε για το οροπέδιο του Ομαλού, σε υψόμετρο 1.050μ., όπου θα φθάσουμε μέχρι το Ξυλόσκαλο, είσοδο του Φαραγγιού Σαμαριάς. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Ακολουθία του Επιταφίου στο Μοναστήρι Χρυσοπηγής.

Μ. Σάββατο: Λίμνη Κουρνά – Ρέθυμνο -Αρκάδι – Ηράκλειο Αναχώρηση από τα Χανιά, αφού επισκεφθούμε την κεντρική αγορά τους. Στάση στη νοτιότερη λίμνη της Ευρώπης, τη λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για Ρέθυμνο. Άφιξη, περιήγηση και ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, γεύμα. Στη συνέχεια επίσκεψη στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis 5*. Αναστάσιμη λειτουργία – Αναστάσιμο δείπνο!

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-9

Κυριακή Πάσχα: Τάφος Καζαντζάκη – Ενυδρείο Κρήτης Πλούσιο πρόγευμα. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει το Πασχαλινό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα επίσκεψη στον Τάφο του Καζαντζάκη και στη συνέχεια στο ενυδρείο, τον «Θαλασσόκοσμο», μοναδικό πάρκο έρευνας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αναψυχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Ελούντα – Σπιναλόγκα -Άγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα Πρώτη στάση για επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο στο Σεληνάρι. Συνεχίζουμε για Ελούντα. Στάση για καφέ ή η προαιρετική επίσκεψη στο «Νησί των Δακρύων», την Σπιναλόγκα. Ακολουθεί γνωριμία με την πρωτεύουσα του νομού, τον Άγιο Νικόλαο. Τελευταίος σταθμός η Ιεράπετρα, η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης στο Λιβυκό πέλαγος. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Κνωσός – Φαιστός – Γόρτυνα – Μάταλα – Αρχαιολογικό Μουσείο – Ηράκλειο- πλοίο Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, γνωστό για τους μοναδικούς θησαυρούς που φιλοξενεί. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού. Αργότερα, από τη Γόρτυνα, μία από τις ισχυρότερες πόλεις της Δωρικής Κρήτης, θα πάμε στη Φαιστό και στα Μάταλα. Παραμονή για γεύμα στην παραλία που τη δεκαετία του ’70 υπήρξε διεθνές κέντρο χιπισμού. Μεταφορά στο λιμάνι. Αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

Τετάρτη: Ηράκλειο – Πειραιάς Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

BEST WESTERN – ZANTE PARK Λαγανάς, Ζάκυνθος με την Smile Acadimos!

Πλήρως ανακαινισμένο το 2016, το Best Western Zante Park είναι ιδανικός προορισμός διακοπών στο «φιόρο του Λεβάντε», που προσφέρει διαμονή υψηλών προδιαγραφών σε καλαίσθητα δωμάτια, εξαιρετικές προσωποποιημένες υπηρεσίες και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-10

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νηστίσιμο βραδινό μπουφέ.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Λαμπάδες και κουλουράκια στα δωμάτια. Μετά την Ανάσταση θα ακολουθήσει Αναστάσιμο Δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Χριστός Ανέστη! Προμεσημβρινοί μεζέδες με ούζο και κόκκινα αυγά κατά τη διάρκεια του ψησίματος των αρνιών. Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με

ζωντανή ελληνική μουσική και χορούς.

Πασχαλινές προτάσεις από Ανάβυσσο Αττικής έως Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κρήτη-11

Eπικοινωνήστε μαζί μας:

Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 57

105 64 Αθήνα (1ος Όροφος)

Τel: 210 3738000, Fax: 210 3238173

Email: [email protected]

www.smileacadimos.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή