Τζίρο άνω των 30 εκατ. αναμένει η κατασκευαστική Redex για το 2018

Τζίρο άνω των 30 εκατ. αναμένει η κατασκευαστική Redex για το 2018

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύκλο εργασιών υψηλότερο των 30 εκατομμυρίων ευρώ περιμένει για το 2018 η κατασκευαστική τεχνική εταιρεία Redex μετά και τα 28 εκατομμύρια ευρώ τζίρο του 2017 αποκλειστικά από ιδιωτικά έργα, σύμφωνα με πηγές της διοίκησής της. Με σωρευμένη πλέον εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και σε χώρους γραφείων και εγκαταστάσεις υποδομών ίδρυσε τώρα δύο νέες θυγατρικές σε Βουλγαρία και Κύπρο, όπου και έχει αναλάβει ή διεκδικεί έργα. Στη Βουλγαρία έχει αναλάβει να ανακατασκευάσει εμβληματικό ξενοδοχείο στη Σόφια.

Στην Ελλάδα έχει ήδη ολοκληρώσει δύο νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Οία της Σαντορίνης, το Santo Maris και το Canaves Epitome και στην Κέρκυρα προχώρησε έργο ξενοδοχειακής μονάδας 400 κλινών, ενώ στην Κεφαλονιά ένα Boutique Hotel. Παράλληλα τρέχει την επέκταση του αγγλόφωνου ιδιωτικού σχολείου Saint Catherine’s στη Λυκόβρυση, ενώ στην Αθήνα έφτιαξε το νέο κατάστημα της Leroy Merlin στο κέντρο. Μάλιστα, πηγές της αγοράς φέρουν τη Redex μεταξύ των υπεργολάβων της αμερικανικής κατασκευαστικής Caddell Construction Co, η οποία έχει αναλάβει την ανακαίνιση της αμερικανικής πρεσβείας στη Βασιλίσσης Σοφίας. Η πληροφορία έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων αυτή την εβδομάδα του έργου, προϋπολογισμού 340 εκατομμυρίων.

Η Redex έχει αυξήσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των έργων της στο οποίο περιλαμβάνεται και η κατασκευή νέου κτιρίου γραφείων του ομίλου Στασινόπουλου και η ανακαίνιση του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου. Υπενθυμίζεται πως η Redex, συμφερόντων του ομίλου Κοπελούζου, δραστηριοποιείται και στη διαχείριση εγκαταστάσεων και έχει αναλάβει και τη συντήρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων όπως και την ανάπτυξη αριθμού εμπορικών καταστημάτων σε αυτά. Αλλες υποδομές στις οποίες ανέλαβε έργα είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου προχωρά την αναβάθμιση του φωτισμού του χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και ο ΟΛΠ που προχωρά την αναβάθμιση του τεχνητού φωτισμού της λιμενικής ζώνης, ενώ έχει ολοκληρώσει αριθμό ενεργειακών αναβαθμίσεων κτιρίων και εργοστασίων όπως της Elval, της Barilla, της Knauf και της Isomat.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή