Η Μαντάμ Σουσού στη Γλυφάδα

Η Μαντάμ Σουσού στη Γλυφάδα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγό της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα; Πόση απόσταση χωρίζει τελικά τον Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Ποιο τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας;

Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού», που στη φετινή θεατρική επαναφορά της σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, ανέτρεψε τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία, αυτή τη φορά κάνοντας στάση στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου συνοδεύουν ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς. Ο πρώτος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός και ο δεύτερος στον ρόλο του σταθερού, ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί. Τη μουσική υπογράφει η Μαρίζα Ρίζου και τραγουδάει η Αρτεμις Ματαφιά.

​​Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή