Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκαν χθες τους αγαπημένους τους και επειδή στους γάμους τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στη νύφη, τα δύο διάσημα κορίτσια φρόντισαν να αξίζει κάθε ματιά αφού για την ομορφότερη μέρα της ζωής τους εμπιστεύτηκαν την Σήλια Κριθαριώτη.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τα δύο νυφικά δεν έμοιαζαν καθόλου, όμως και τα δύο ήταν τόσο παραμυθένια και ταίριαζαν απόλυτα στο στυλ της κάθε μιας.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει και η διάσημη ελληνίδα σχεδιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι πρόβες ξεκίνησαν από το Λος Άντζελες για την Μαρία Μενούνος η οποία επέλεξε ένα οσκαρικό off the shoulder νυφικό, από μεταξωτή οργάντζα το οποίο στόλιζαν χιλιάδες λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι.

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη-1

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη-2

Το ζευγάρι μετά το θεαματικό τους γάμο στην Times Square έκαναν έναν άκρως παραδοσιακό γάμο στον Ακοβο, το χωριό από το οποίο κατάγεται ο πατέρας της παρουσιάστριας, στην Αρκαδία. Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του χωριού και ακολούθησε αυθεντικό ελληνικό γλέντι σε ένα χώρο στολισμένο με λεμόνια και λεμονανθούς, ενώ το μενού περιλάμβανε καθαρά ελληνικά πιάτα με την υπογραφή του σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη-3

Από την άλλη, στον κοσμοπολίτικο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στη Μύκονο, παρευρέθηκε η ελληνική σόουμπίζ, που υποδέχτηκε το λαμπερό ζευγάρι στο εκκλησάκι, που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο. Η νύφη έφθασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της με σκάφος στη μικρή προβλήτα του ξενοδοχείου, φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο νυφικό σε γοργονέ γραμμή, από διαφορετικά είδη μεταξωτής δαντέλας, κεντημένης στο χέρι με φτερά και βέλο από πουά μεταξωτό τούλι. Σέξι και ρομαντικό ταυτόχρονα το νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη ταίριαζε απόλυτα στο boho chic στυλ της Αθηνάς.

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη-4

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη-5

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ”ψήφισαν” Σήλια Κριθαριώτη-6

Το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες με τους paparazzi να καραδοκούν, ενώ βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό όταν το ζευγάρι έκοβε την γαμήλια τούρτα. Η συγχρονισμένη κολύμβηση στην πισίνα και ο σέξι χορός του ζευγαριού σε λάτιν ρυθμούς ήταν από τα highlights της βραδιάς.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonlilne.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή