Ποδόσφαιρο: Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό στο Ηράκλειο

Ποδόσφαιρο: Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό στο Ηράκλειο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το Σάββατο στο Ηράκλειο, όπου μία ημέρα μετά θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος (20.30). Παίζοντας κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, θα ανοίξει για τους «ερυθρόλευκους» ο τρίτος κύκλος συνεχόμενων αγώνων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που θα κλείσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» στις 11 Νοεμβρίου. Τότε θα διακοπεί εκ νέου το πρωτάθλημα για τις επόμενες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Να σημειωθεί πως μετά το Ηράκλειο, οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στο Λουξεμβούργο για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέσσερα 24ωρα μετά, θα δώσουν τον πρώτο και τελευταίο τους αγώνα μέσα στον Οκτώβριο στο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα. Ο προηγούμενος ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν υποδέχθηκαν τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου θα παίξουν στην Πάτρα με την Παναχαϊκή για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Και στις 4 Νοεμβρίου τους περιμένει ένα ματς υψηλών απαιτήσεων με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επειτα από τέσσερις ημέρες θα φιλοξενήσουν την Ντουντελάνζ στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Από αυτή τη σειρά των αγώνων θα λείψει ο Χασάν εξαιτίας μυϊκού προβλήματος τραυματισμού. Ο Γκερέρο με τον Μάνο είναι οι επιλογές του Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης, με τον Ελληνα επιθετικό, ωστόσο, να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αφού δεν δηλώθηκε στη σχετική λίστα. Την Κυριακή θα λείψει και ο τιμωρημένος Φορτούνης. Ο Τουρέ αναμένεται να πάρει τη θέση του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Τοροσίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή