Ο πραγματικός λόγος που ο Harry και η Meghan φεύγουν από το παλάτι

Ο πραγματικός λόγος που ο Harry και η Meghan φεύγουν από το παλάτι

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση της μετακόμισης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από το παλάτι του Κένσινγκτον έχει μονοπωλήσει τα βρετανικά tabloids τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις διάφορες θεωρίες να δίνουν και να πέρνουν για τον πραγματικό λόγο απομάκρυνσης του ζευγαριού από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Με μια ανακοίνωση που έλεγε μεταξύ άλλων πως αυτό γίνεται ενόψει της γέννησης του πρώτου παιδιού τους την Άνοιξη, το παλάτι θέλησε να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια αλλά μάταια.

«Το Ουίνδσορ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για εκείνους και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτό το κτήμα», τονίζεται. Ωστόσο η ανακοίνωση επισήμως έγινε αρκετές ώρες αφότου η είδηση είχε γίνει ήδη γνωστή και ενώ ήδη τα μίντια είχαν πάρει φωτιά αφήνοντας αιχμές για όσα μπορεί να συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Κένσινγκτον.

Ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν στο κάστρο του Ουίνσδορ τον Μάιο. Το νέο τους σπίτι, στο Μπερκσάιρ, στο δυτικό Λονδίνο, αποτελεί μέρος των επίσημων κατοικιών της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. H κατοικία αυτή ήταν το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ζευγάρι. Μετά τον αρραβώνα τους πέρυσι και μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διαμένουν στην έπαυλη Νότινγχαμ στο Λονδίνο, όπου ζουν ο αδελφός του Χάρι, ο Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο παιδί του την ερχόμενη Άνοιξη, θα μετακομίσει στις αρχές του χρόνου και πως για την ώρα η μελλοντική τους κατοικία ανακαινίζεται ώστε να είναι έτοιμη για τις νέες ανάγκες τους ενόψει το μωρού.

Πρώτη και καλύτερη η βρετανική Daily Mail, ανέφερε πως υπήρξε κάποια ένταση πίσω από την μετακόμιση που κανείς δεν περίμενε, ενώ πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής εφημερίδας άφηνε υπονοούμενα πως κάτι έχει συμβεί στο Παλάτι ανάμεσα στην Kate Middleton και την Meghan Markle. «Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν μπορούν να ταιριάξουν», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον των δύο ζευγαριών. Η εφημερίδα τονίζει ότι ο ερχομός της Meghan στο παλάτι ταρακούνησε κάπως τα ήρεμα νερά του παλατιού, αφού όπως λέγεται η νέα Δούκισσα έχει ισχυρή γνώμη για κάποια πράγματα. ''Αυτό που θέλει η Meghan, αυτό γίνεται'', αναφέρει το ρεπορτάζ τονίζοντας πως ο πρίγκιπας Harry δεν χαλάει χατίρι στην σύζυγό του, μιας και ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην μετακόμιση αφού δεν θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν μέσα σε μια χρυσή γυάλα στο παλάτι.

Την ίδια στιγμή η βρετανική Express αναφέρει πως το αρχικό σχέδιο ήταν ο Χάρι και ο Μέγκαν να μετακομίσουν στην περιοχή του Παλατιού, σε ένα από τα κύρια διαμερίσματα. «Αλλά υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των αδελφών», λέει η δική τους πηγή. «Τώρα ο Χάρι και ο Μέγκαν δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ και θέλουν να απομακρυνθούν» προσθέτει ενώ τονίζει πως η κίνηση θέτει σαφή απόσταση μεταξύ των δύο βασιλικών νοικοκυριών. «Ο Χάρι και ο Μέγκαν θέλουν να κινούνται και χρειάζονται περισσότερο χώρο, αλλά δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στο άλλο ζευγάρι» αναφέρει άλλη πηγή.

Όποιος κι αν είναι πάντως ο πραγματικός λόγος της μετακόμισης του νιόπαντρου ζευγαριού, το σίγουρο είναι πως έδωσε τροφή στα βρετανικά μίντια που βρήκαν το καυτό θέμα των γιορτών.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή