Με τη γιορτή, που διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου με την παρουσία του Καβαλιώτη υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο ξενοδοχείο Λούσυ, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Επιμελητήριου Καβάλας για 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν 35 επιχειρήσεις οι οποίες είναι εγγεγραμμένες ως μέλη του Επιμελητηρίου πριν από το 1940 και δραστηριοποιούνται μέχρι και σήμερα. 

 

 

Τιμήθηκαν επίσης οικογένειες επιχειρηματιών που πρόσφεραν κοινωνικό έργο στην πόλη της Καβάλας, όπως οι οικογένειες Πουλίδη, Ζουμπουλάκη και Κιτσικόπουλου, καθώς και κορυφαία στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενώ πριν τις βραβεύσεις παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο το οποίο επιμελήθηκε ο ιστορικός ερευνητής και δημοσιογράφος Κώστας Παπακοσμάς.

 

 

 

Οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Καβάλας ξεκίνησαν το πρωί της ίδιας ημέρας και περιελάμβαναν Διευρυμένη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου με την παρουσία προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνου Μίχαλου. Παρόντες ήταν επίσης μεταξύ άλλων ο  Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παναγιώτη Σταμπουλίδη.