Τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, ο καβαλιώτης πρωταθλητής πάλης στα 60 κιλά, Ιωάννης Μαρτίδης, που κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε χρυσό μετάλλιο στους αγώνες ελεύθερης πάλης, που πραγματοποιήθηκαν στην Μούγκλα της Τουρκίας. 

Η Δήμαρχος συνεχάρη τον νεαρό πρωταθλητή, δήλωσε υπερήφανη για την επιτυχία του αυτή, να νικήσει σε ένα τέτοιο παγκόσμιο πρωτάθλημα και του ευχήθηκε να έχει πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες. Ο πατέρας του και προπονητής του Αλέξανδρος Μαρτίδης, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για τη βοήθεια που τους προσέφερε ο Δήμος Καβάλας, για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και ζήτησε να συνεχίσει ο Δήμος να στηρίζει τον πρωταθλητή. 

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός Μαρτίδης, ανήκει στον Σύλλογο Πάλης Μέγας Αλέξανδρος Καβάλας και πήρε μέρος στους αγώνες της Τουρκίας με τη σημαία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Για να καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να νικήσει έναν Ιταλό, έναν Τούρκο και έναν Ρώσο αθλητή και στον τελικό και πάλι τον Τούρκο παλαιστή. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ