Τα αντηλιακά la roche posay έχουν αγαπηθεί από το αγοραστικό κοινό, επειδή έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και τη βαθιά θρέψη του δέρματος. Τα προτιμούν μικροί και μεγάλοι.
Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι το ANTHELIOS dermo-pediatrics Lait SPF 50+. Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας για παιδιά. Έχει ελάχιστα χημικά φίλτρα και δεν περιέχει καθόλου parabens και χημικά αρώματα. Κυκλοφορεί σε πρακτικές συσκευασίες των 100 και των 300 ml.
Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία προσώπου και σώματος UVB SPF 50+ / UVA PPD 39 για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα και για άτομα που έχουν δυσανεξία στον ήλιο.


Έχει ρευστή υφή που απλώνεται εύκολα και προστατεύει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την κυτταρική αλλοίωση από τις ακτίνες UV. Χάρη στην υφή του δεν κολλάει. Είναι ένα γαλάκτωμα, το οποίο δέχονται τα παιδιά χωρίς γκρίνια. Πραστατεύει από ερεθισμούς και τους ρύπους του περιβάλλοντος.
Προσφέρει βέλτιστη προστασία SPF 50+ ενισχυμένη κατά των ακτινών UVA (πιο αυστηρή από τις ευρωπαϊκές συστάσεις) χάρη στο νέο σύστημα φίλτρων που συνδυάζει Mexoryl SX και XL και το ιαματικό νερό της La Roche Posay. Με αυτόν τον τρόπο έχει ταυτόχρονα καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση, βοηθώντας περισσότερο τα μικρά παιδιά.