Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου το Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων στη Στυλίδα Φθιώτιδας, συμμετέχοντας στην 1ηΠαιδική Χορωδιακή Συνάντηση, που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας και ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας.
Στην 1η Παιδική Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας και η Χορωδία Εκκλησιαστικής και Παραδοσιακής μουσικής Ιερού Ναού Παμμ. Ταξιαρχών Σχηματαρίου.
Το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο πλημμύρησε από μελωδίες ελλήνων και ξένων συνθετών που ερμήνευσαν με ενθουσιασμό οι μικροί χορωδοί.
Η παρουσία της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Φαρσάλων ήταν εξαιρετική και χειροκροτήθηκε θερμά από το φιλόμουσο κοινό.Τη χορωδία συνόδεψε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικήςκ. Κατερίνα Ζαρογιάννου. Τη διεύθυνση και διδασκαλία του συνόλουείχε ο μαέστροςΚωνσταντίνος Μάτης.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας κ. Επαμεινώνδας Ζαρογιάννης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δερλός αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχουν οι εκδηλώσεις αυτές στην ανάπτυξη του πολιτιστικού επίπεδου στις τοπικές κοινωνίες. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας προς τιμή όλων των χορωδιών.
Την παιδική χορωδία συνόδευσαν στη Στυλίδα ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κωνσταντίνος Δερλός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννης Μαλέτσικας και γονείς των παιδιών.