"Σε μια δυναμική πόλη όπως είναι τα Φάρσαλα, η οργάνωση, η δημιουργία και η συνοχή μπορούν να τονώσουν και να αναπτύξουν την τοπική αγορά με επιτυχία".

Αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Κατσιαντώνη στους εμπόρους που πλαισιώνουν ένα από τα δημοφιλέστερα πανηγύρια της Κεντρικής Ελλάδας, αυτό των Φαρσάλων.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων αρχικά έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων, το ιστορικό "παναΐα παζάρ" που μετρώντας περισσότερα από 400 χρόνια ζωής, έχει αναδειχτεί σε θεσμό.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ενθουσιάστηκε από την τεράστια ανάδειξη της εμπορικότητας της περιοχής και της Θεσσαλίας γενικότερα, μέσα από τους 200 στεγασμένους χώρους που κοσμούν το πανηγύρι.

Συνεχάρη τους συλλόγους οργανώσεων και τοπικών παραγωγών που εδώ και τρία χρόνια μέσα από τα περίπτερα που στήνουν στο σημείο, προβάλλουν τις δράσεις και τα προϊόντα τους, ενώ εξήρε το Δήμο Φαρσάλων για την εξαιρετική διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης, και την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθούν δράσεις δημιουργικής απασχολησης για παιδιά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Εργαστήρι Ζωγραφικής στο περίπτερο του ΟΠΑΚΠΑ , από όπου πέρασε και συνομίλησε με τους υπεύθυνους και τα παιδιά ΑΜΕΑ... που συνέβαλαν τα μέγιστα...για μια καλύτερη ζωή....

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης δε θα μπορούσε βέβαια να μη γευτεί τον ξακουστό παραδοσιακό χαλβά Φαρσάλων που κατέχει τα πρωτεία σε ποιότητα σε όλη την Ελλάδα.