Aνακοινώθηκε το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης. Αναλυτικά:
•       Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 π.μ στην «πλατεία Ταχυδρομείου», τα τμήματα μοντέρνου χορού της Ε.Μ.Λ.Φ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής «ΜΕΛΩΔΙΑ», θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με ρυθμούς, ηχοχρώματα και γεύσεις των Χριστουγέννων.
•       Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ  στο «Πάρκο Ευχών» στο άλσος Αλκαζάρ, τα μέλη των ενηλίκων τμημάτων παραδοσιακού χορού της Ε.Μ.Λ.Φ και το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής «ΜΕΛΩΔΙΑ», θα ευχηθούν με κάλαντα και χορούς των Χριστουγέννων σε όλους τους παρευρισκόμενους.
•       Την παραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, μέλη της Ε.Μ.Λ.Φ θα περιδιαβούν τα σπίτια της συνοικίας τραγουδώντας τα  Καβακλιώτικα κάλαντα.
•       Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Φιλιππούπολης το έθιμο της «Γρουνοχαράς». Τα εφηβικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν  παραδοσιακούς χορούς ενώ ο «ντιβιτζής και η καμήλα» θα παρασύρουν τον κόσμο σε ένα θρακιώτικο γλέντι με τους ήχους της γκάιντας.