Με επιστροφή στους δρόμους και αγώνα κατά του «μπολσεβικισμού» απειλεί ο Μιχαλολιάκος

Bonus: H «ψύχραιμη» εκλογική ανάλυση Παναγιώταρου: «Οι μάνες σας ήταν που**νες»

ek mxl

«Η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε». Με αυτή τη φράση «υποδέχτηκε» το εκλογικό του βατερλώ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Στο εξαιρετικά σύντομο μήνυμά του, ο Μιχαλολιάκος προειδοποιεί: 

«Η ΧΑ δεν τελείωσε. Ο αγώνας για τον εθνικισμό δεν τελείωσε. Επιστρέφουμε εκεί όπου γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και τις πλατείες, σε έναν αγώνα σκληρό ενάντια στον μπολσεβικισμό και στον άγριο καπιταλισμό που έρχεται», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ καταλήγει με το γνωστό φασιστικό/ναζιστικό σύνθημα «ζήτω η νίκη» (μετάφραση του Sieg Heil).

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στο πλευρό του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν στέκεται κανένα από τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, εκτός από τον Χρήστο Παππά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το κόμμα αντιμετωπίζει, ταυτόχρονα με την μεγάλη δίκη για την εγκληματική οργάνωση και σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα, με την ηγεσία του Μιχαλολιάκου να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Ακόμα και η ιστοσελίδα της ΧΑ μάλιστα έχει αναρτήσει το βίντεο της μονόλεπτης δήλωσης Μιχαλολιάκου, χωρίς καν να την απομαγνητοφωνήσει, δίνοντας ένα στίγμα της κατάστασης που επικρατεί.

Η «σιωπή» του Ηλία Κασιδιάρη από την άλλη, ενός από τα στελέχη που φαίνεται ότι καλοβλέπουν τη δυνατότητα να πάρουν το ναζιστικό κόμμα από τα χέρια του αρχηγού και δημιουργού του, είναι εκκωφαντική.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η εκλογική ανάλυση του λεγόμενου «Αντίοχου» που δημοσιεύεται σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Το άρθρο κάνει λόγο για νοθεία των αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει «αθλο» το τελικό αποτέλεσμα. «Και σιγουρότατα, ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από την βουλή ήταν προϊόν ΚΛΟΠΗΣ! Τα οριακά ποσοστά μας πείθουν ότι επενέβησαν ανθρώπινα χέρια ή μηχανήματα (της Singular Logic, η οποία είναι γνωστό σε ποιους ανήκει…), για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα προς τα κάτω. Ίσα-ίσα, το επιβεβαιώνουν! Το επιβεβαιώνουν και τα exit polls, τα οποία –για τρίτη συνεχόμενη φορά!- έπεσαν έξω εις ότι αφορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τα οποία αρχικά εμφανίζονταν υψηλότερα, αλλά περιέργως μετά έπεφταν στο κατώτερο επίπεδο! Τυχαίο; Δε νομίζω», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο άρθρο, παρά τους προφανείς υφολογικούς συναισθηματισμούς, προαναγγέλλει «ανασυγκρότηση» του κόμματος, απευθυνόμενο σαφώς προς το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης.

«Όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν, θα συνεχίσει να υφίσταται (σ.σ.: η ΧΑ), θα ανασυγκροτηθεί και θα’ ρθει η ημέρα που θα επιστρέψει και θα τρέμει η γη!», αναφέρει χαρακτηριστικα.

Πάντως, το χρυσαυγίτικο… «παραπολιτικό» είναι η αντίδραση του «παρά λίγο» βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο Παναγιώταρος αφού ανανέωσε την ιδιότητά του στο twitter σε «παρα λίγο βουλευτής Νοτίου Τομέα», προέβαλλε όλα τα γλωσσικά και πολιτικά του ταλέντα μαζεμένα, σε ένα απολαυστικό tweet που αποδεικνύει τη σύγχυση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος, ενόψει της δικαστικής απόφασης στη μεγάλη δίκη της ΧΑ, η οποία θα εκδοθεί με τους ίδιους να μην προστατεύονται από τη βουλευτική ασυλία.

Μαζί με αυτά, αναδεικνύει και τον ναζιστικό οχετό που τους χαρακτήριζε και θα τους χαρακτηρίζει. 

«ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΩΣ ΠΟΥ**ΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;»

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…