• Εκτύπωση

“Πάνθηρες” για μεγάλα πράγματα



Ο Πανιώνιος σε ακόμα ένα παιχνίδι έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης φτάνοντας τις δύο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 17΄ με το καταπληκτικό σουτ του Μητρόπουλου.

Αυτό το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που αντέδρασαν εντυπωσιακά και αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μάσα στο 21΄, έφτασαν στην ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα με τον Πάρα.

Μετά από αυτό το γκολ ο Πανιώνιος ανέβασε ξανά την απόδοση του και κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα με τον Μπουμάλ στο 32΄.

Ο Αστέρας άγγιξε την ισοφάριση, ωστόσο ο Παντίδος με τρομερή προσπάθεια έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν δημιουργούσαν με την ίδια ευκολία καλές φάσεις.

Στο 55΄ο Μπουμάλ δε μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κορσίτσκι, ενώ στο 70΄ο Κολοβός και πάλι σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αστέρα προσπάθησε να πιέσει στο φινάλε και απείλησε με τον Γιαννιώτα στο 81΄, ωστόσο αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη προσπάθεια της ομάδας του Βεργέτη και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα (68' Γκίνη), Μπουμάλ (87' Μπούζας), Κολοβός (90' Μ. Γκέζος), Γιάννου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης (76' Μπαράλες), Ουσέρο, Μουνάφο, Ρόλε (65' Γιαννιώτας), Μπακασέτας (57' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Πάρα

newsit.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB