Εκδηλώσεις στην Καρυά με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

«Oλύμπια Ειρηνοδρομία»

olympia-eirinodromia [800x600]

Με την ευκαιρία της έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2016, οι Μ.Ε.Σ.Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο ΖΕΥΣ», Πανβικτωριανός Σύλλογος φίλων της Ειρήνης και Μ.Ε.Σ.Καρυωτών «Ο Όλυμπος» διοργανώνουν το Σάββατο 6 Αυγούστου Ολύμπια Ειρηνοδρομία, στην Καρυά Ολύμπου, αφιερωμένη στην Ολύμπια Ειρήνη
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:
*18.30 Θα ξαναζωντανέψουν για λίγο, οι μούσες και οι Χάριτες με την ερασιτεχνική μουσικοχορευτική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» στη θέση «Σέλωμα» δηλ. σε μια πανέμορφη κορυφή του Ολύμπου από όπου η θέα είναι καταπληκτική αφού ανατολικά φαντάζει πανέμορφη η Λεπτοκαρυά, δυτικά προστατευμένη στις πλαγιές της μυθικής Τιτνάτας κουρνιάζει η Καρυά, βόρεια υψώνονται οι πιο ψηλές κορυφές του Θεϊκού βουνού και νότια όπου φτάνει το μάτι απλώνεται το εύφορο οροπέδιο του χωριού..
Ορφέας ο τενόρος Αστέρης Τσέτσιλας
Ευρυδίκη η καταπληκτική χορεύτρια Στέλλα Σταμόκα
Δαιμονία νύμφη η πανέμορφη Στελλίνα Ζακάρ
Σκηνοθετική επιμέλεια Δημήτρης Λαπούσης

*20.15 Ακολουθεί η ειρηνοδρομία προς το άγαλμα της «Ολύμπιας Ειρήνης» που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού με ενδιάμεσες στάσεις πολιτισμού και ειρήνης στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου και στις 2 πλατείες του χωριού. Η εκδήλωση θα τελειώσει γύρω στις 10 το βράδυ με πολλές εκπλήξεις.

Add Comment