Την Πέμπτη συλλέγουμε παιχνίδια για παιδιά απόρων και προσφύγων

15327782_10210911194913160_1769997031_n

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και από ώρα 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, στη “Μουσική Σκηνή” μαζεύουμε παιχνίδια και λούτρινα (τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση) για να δώσουμε χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους, που το έχουν ανάγκη!

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου μαζεύουμε λούτρινα και παιχνίδια για παιδάκια της επαρχίας και της Ελλάδας στη “Μουσική Σκηνή” στην Ελασσόνα!

Θα δοθούν τα λούτρινα και παιχνίδια σε παιδάκια της επαρχίας Ελασσόνας, στο Χαμόγελο του Παιδιού στη Λάρισα, στη Παιδιατρική Κλινική του Γενικού και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα της Θήβας, στο Ορφανοτροφείο Λιβαδειάς, σε παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στη Σαμαρίνα και όπου αλλού προκύψει ύστερα από δικές σας πληροφορίες.

Παράλληλα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, μπορούν τα παιδάκια να κάνουν προσκλητήριες κάρτες που θα συνοδέψουν τα δωράκια, ώστε ο Άγιος Βασίλης να ταξιδέψει παντού και σε όλον τον κόσμο, μεταφέροντας παιχνίδια, δώρα και αγάπη!

Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες
Μαμάδες Ελασσόνας

Add Comment