current views are: 1

15 Ιουλίου 2019
Δημοσίευση13:40

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 15 – 21/7/2019 (Βίντεο)

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

Δημοσίευση 13:40’
αρθρο-newpost

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την έκλειψη της Σελήνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιουλίου, στις 00:39 στις 24 μοίρες του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Μία έκλειψη που θεωρώ ως λίαν επικίνδυνη καθώς στο σχήμα της συμμετέχει ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, ενώ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής από τον Λέοντα δίνει ένα αποκλίνων τετράγωνο στον Ουρανό.

Τα «προεόρτια» αυτής της έκλειψης τα έχουμε ήδη ζήσει γι αυτό, καλό θα ήταν, να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Όπως επισημαίνω εδώ και πολύ καιρό, οι πιθανότητες να έχουμε εκρήξεις, πυρκαγιές, σεισμούς, γεωφυσικά και ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πολύ αυξημένες και δεν μιλώ μόνο για την Ελλάδα αλλά γενικά. Επίσης, οι τράπεζες και –γενικότερα- οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί σε βάθος χρόνου θα μας δείξουν και πάλι τα δόντια τους…

Σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να προσέχουμε καθώς η τάση να «παγώνουμε» μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε κάθε μορφή σχέσης. «Παγώνουμε» από το σοκ που μας δημιουργεί μια δυσβάσταχτη αλήθεια, από αισθήματα ματαίωσης και απόρριψης. «Παγώνουμε» καθώς δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε στις προκλήσεις των άλλων. Από την άλλη, οι πιέσεις μπορεί να είναι οικονομικού χαρακτήρα. Η Πλουτώνια επίδραση μας καλεί να μεταμορφωθούμε, να αλλάξουμε συμπεριφορές και συνήθειες ενώ ο Κρόνος επιβάλει να αναλάβουμε την ευθύνη για όσα μας συμβαίνουν και να οριοθετηθούμε έναντι ανθρώπων και καταστάσεων. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ή όσοι έχετε πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στον δεύτερο και τρίτο δεκανό αυτών των ζωδίων.

Πηγή: Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 15 ως 21/7/2019 από e-zwdia.gr