Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η απάντηση του “Hello!” στη Μελέτη για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ξέσπασαν… ανακοινώσεις. Όχι… πόλεμος, καθώς και οι δύο πλευρές μιλούν με το «σεις και με το σας» στις ανακοινώσεις τους στα social media. Την αρχή των δημόσιων αναρτήσεων έκανε η Ελεονώρα Μελέτη και τώρα το λόγο πήρε το «Hello!».

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο όλα ξεκίνησαν μετά τη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό και στο εξώφυλλο μπήκε ο τίτλος «Ελεονώρα Μελέτη: «το “Survivor” είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη!». Ο τίτλος αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες μου προκάλεσε αναστάτωση στον ΣΚΑΪ, ενώ πριν από λίγες ώρες η Ελεονώρα με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «Ο τίτλος ΔΕΝ είναι δική μου δήλωση»!

Έτσι λοιπόν, τώρα το «Hello!» επανέρχεται και δίνει τη δική του απάντηση μέσα από τα social media, αναφέροντας ότι:
«Δημιουργήθηκε ένας ντόρος για τον τίτλο μας στο συγκεκριμένο εξώφυλλο με τη συμπαθέστατη Ελεονώρα Μελέτη. Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι δεν ευθύνεται για τον τίτλο του εξωφύλλου. Η απάντησή μας. Μετά από συνεννόηση με το γραφείο του ΣΚΑΪ αποφασίσαμε από κοινού αυτό το εξώφυλλο. Η Ελεονώρα ζήτησε να φωτογραφηθεί με τα μαγιό που σχεδιάζει και το αποδεχτήκαμε. Εννέα σελίδες, λοιπόν, με τη συλλογή της.

Η συνέντευξη έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου τηλεφωνικά. Το απόγευμα του Σαββάτου η Ελεονώρα επικοινώνησε με τον Άρη Καβατζίκη δίνοντας την άδειά της να μπει η πληροφορία για την infotainment ζώνη που θα πάρει την επόμενη σαιζόν, που παρόλο που το είχε αναφέρει αρχικά, ζήτησε να μην δημοσιευτεί. Σάββατο βράδυ, η Ελεονώρα είχε το κείμενο στο μέιλ της. Δευτέρα μεσημέρι μίλησε τηλεφωνικά με τον Άρη Καβατζίκη και έκανε τις αλλαγές της.
Η “σκανδαλώδης” παράγραφος είναι η εξής: “Η τελευταία μας συζήτηση με τον Alpha αφορούσε τη ζώνη 10:00-13:00, για μια infotainment εκπομπή και ήταν πρόταση άκρως ενδιαφέρουσα και δελεαστική. Αλλά, επειδή ο ΣΚΑΪ, με τον οποίο ήδη βρισκόμουν σε συζητήσεις, μου εξασφάλισε πέρα από το Survivor Πανόραμα και την αντίστοιχη infotainment ζώνη το Σεπτέμβριο του 2017, έκλεισα εκεί. Εξάλλου με τον ΣΚΑΪ μιλούσα από πολύ νωρίτερα”. Παρακάτω, η Ελεονώρα αναφέρει: “Και όπως είπαμε, από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψω με πιο δημοσιογραφικό concept”.

Εάν, λοιπόν, το “αντίστοιχη infotainment ζώνη”, δεν σημαίνει 10:00 – 13:00, εμείς απολογούμαστε. Ίσως να μην γνωρίζουμε σωστά ελληνικά, αλλά όταν στην ίδια παράγραφο αναφέρεται συγκεκριμένη ώρα και μετά “αντίστοιχη ζώνη”, αντιλαμβανόμαστε το προφανές. Πάντως, το κείμενο είχε εγκριθεί και από την ίδια. Και εμείς λειτουργήσαμε με την κοινή λογική.

Ο τίτλος μας “Το Survivor είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη”, είναι βασισμένος στις παραπάνω δηλώσεις. Όπως και να έχει, εμείς ως περιοδικό δεν έχουμε κανένα συμφέρον από το ποιος θα παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ούτε χρίζουμε παρουσιαστές. Και καμία πρόθεση δεν είχαμε να αναστατώσουμε ανθρώπους.Ευχαριστούμε την Ελεονώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκπομπές της, σε όποια ζώνη και αν προβάλλονται!»

Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση του περιοδικού στην παρουσιάστρια και θα δούμε αν θα υπάρξουν… ανταπαντήσεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε