Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έφυγε από το Δαφνί και την έσφαξε! “Την έφαγα” ομολόγησε [pics, vid]

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έφυγε από το Δαφνί και την έσφαξε! “Την έφαγα” ομολόγησε [pics, vid]

– Σοκάρει το έγκλημα του Περιστερίου
– Την έσφαξε μέσα στην κουζίνα της και την άφησε μέσα σε μία λίμνη αίματος
– “Την έφαγα” ομολόγησε προκαλώντας ανατριχίλα
– Είχε σκοτώσει και στο παρελθόν την σύντροφο του στο Λουτράκι
– Το δικαστήριο αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Δαφνί αλλά λίγα χρόνια αργότερα αποφασίστηκε η μεταφορά του και του χορηγήθηκαν άδειες
– Τι λέει στο newsit.gr για τη σχέση τους, ο αδερφός του

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα του Περιστερίου όπου ένας 45χρονος έσφαξε την σύντροφο του. Όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης (19.07.2017) σε διαμέρισμα στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι, όπου ο φονιάς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του. Το έγκλημα και κυρίως η αγριότητά του δεν άργησαν να αποκαλυφθούν.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κουζίνα. Άμεσα κλήθηκε ιατροδικαστής. Ούτε κι εκείνος κατάφερε να ρίξει απόλυτο φως στις τελευταίες στιγμές του θύματος. Η γυναίκα βρέθηκε στην κουζίνα, με το όπλο του φόνου, ένα κουζινομάχαιρο, να είναι επίσης στο χώρο.

Το ταβάνι γεμάτο από το αίμα της. Ο δράστης την είχε χτυπήσει με τόση μανία που σχεδόν την είχε αποκεφαλίσει. Το άγριο φονικό έγινε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη πριν από 20-22 ώρες. Τις περισσότερες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα της δέχτηκε στη δεξιά πλευρά και επειδή ο λαιμός της στο σημείο εκείνο ήταν γεμάτος αίματα, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να πει με σιγουριά πόσες μαχαιριές δέχτηκε. Απόλυτο φως θα πέσει όταν στο θύμα θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

————-> Έγκλημα στο Περιστέρι: Την κατακρεούργησε με κουζινομάχαιρο γιατί του ζήτησε να χωρίσουν – Είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν

Λίγο μετά το σοκαριστικό έγκλημα επέστρεψε και είπε στον ψυχίατρο του: “Την έφαγα”. Μάλιστα, του υπέδειξε και το σημείο, όπου υπήρχε το άψυχο κορμί της. Ο γιατρός ενημέρωσε άμεσα τις αρχές και έτσι το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες αλλά και πληροφορίες από την αστυνομία, ο 45χρονος δράστης, τον τελευταίο καιρό, έμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου. Τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, έπαιρνε τα φάρμακά του και κάθε μεσημέρι έβγαινε. Σε μία από τις εξόδους του γνώρισε το θύμα και έκανε σχέση μαζί του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν ήταν παντρεμένος και η γυναίκα του τον χώρισε επειδή την κακοποιούσε και τον φοβόταν. Από τον γάμο είχε αποκτήσει μία κόρη. 

Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδίστακτος φονιάς στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, είχε σφάξει την τότε σύντροφο του, η οποία ήταν μόλις 28 ετών. Τότε, το δικαστήριο αποφάσισε, ύστερα από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, τον εγκλεισμό του στο Δαφνί, αλλά χρόνια μετά την καταδίκη του το αρμόδιο ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε τη μεταφορά του στο “Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης” του νοσοκομείου, εκεί δηλαδή όπου οι τρόφιμοι έχουν το δικαίωμα τής εξόδου.

———–> Λουτράκι: Σκότωσε τη γυναίκα του στο εξοχικό – Ο δολοφόνος του Περιστερίου με το αμαρτωλό παρελθόν!

Σε μία από αυτές τις εξόδους φαίνεται ότι ο 45χρονος σκότωσε και πάλι. Αυτήν τη φορά τη νυν σύντροφό του, 51 ετών, πάλι όμως με αλλεπάλληλα χτυπήματα από μαχαίρι στο λαιμό.

Σοκαρισμένος από την εξέλιξη δήλωσε στο newsit.gr ο αδερφός του δράστη, ο οποίος επίσης υποστήριξε ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν τόσο καλές γιατί είχαν μαλώσει για κληρονομικά ζητήματα!

Ακούστε τι είπε

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίλτος Σακελλάρης – Με πληροφορίες από bloko.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε