Νέα επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό στην Καλλιθέα

μαχαιρι ιφιγενειας

Την ώρα που αξιωματικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής αναζητά τον δράστη της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι, μια νέα επίθεση με μαχαίρι, αυτή την φορά στην Καλλιθέα απασχολεί τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ένας 22χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από αγνώστους που τον μαχαίρωσαν στην μέση του δρόμου.

Όλα εξελίχθηκαν στις 10:30 το πρωί της Τρίτης όταν ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από 3 άγνωστα άτομα με σκοπό την ληστεία στην συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Σωκράτους. Οι δράστες μαχαίρωσαν εν ψυχρώ τον 22χρονο, όταν προσπάθησε να αντισταθεί στην κοιλιακή χώρα και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Κατάφεραν να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε στην κατοχή του και το κινητό του τηλέφωνο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας.

του Μιχάλη Τεζάρη
πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Νέα επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό στην Καλλιθέα”

  1. Ανώνυμος

    Σε αυτήν την μαχη της καθημερινής προστασίας των πολιτών εκάστου Δήμου η" Κοινότητας πρέπει εκτος της Μητροπολιτικής ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ να ενεργοποιηθεί και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,και όχι μόνον να κόβει κλάσεις για παραμονή στάθμευσης.Πρεπει λοιπόν οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ να ενεργοποιηθούν πανω στα θεάματα της καθημερινότητας των πολιτών και οχι μονο.Υπαρχη και μια δεύτερη εκδοχή,να γίνουν συμβούλια πολιτών και να εκλέξουν πρόεδρο με νόμιμες διαδικασίες για την φύλαξη εκ περιτροπής πολιτών ανα 2 η"3 ατομα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και με βάρδιες προκειμένου να ελεγχθούν όλες περιοχές του ΔΗΜΟΥ οχι μονο απο την εγκληματικότητα αλλά και απο ληστείες και τα ΓΡΑΦΙΚΑ στους τοίχους και οπουδήποτε. Να δοθούν δυναμικές και εξοπλισμος για αμμεσες επεμβάσεις. Μονο ετσι θα δουν οτι πλέον δεν τους περα να κάνουν καμία παραβατικότητα.

Αφήστε ένα σχόλιο