Νίκος Γιδάκος : «Δουλεύω σκληρά να παραμείνω στους κορυφαίους της κατηγορίας μου!» (βίντεο)

καλλιθεα

Ασταμάτητος είναι ο κορυφαίος Έλληνας καρατέκα Νίκος Γιδάκος και φέτος συμμετέχοντας σε σερί τουρνουά με επόμενο μεγάλο στόχο το ‘Karate 1 – Premier League’ που θα λάβει χώρα στο Μαρόκο τον Απρίλιο.

Με αφορμή το παρακάτω βίντεο που ανέβασε στα social media επικοινωνήσαμε με τον εκπαιδευτή των ‘Spartan Warriors’ που μας επεσήμανε :

«Εδώ και 3 μήνες παίζω φουλ αγώνες για να μαζέψω βαθμούς ώστε να ανέβω στο ranking της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή την στιγμή είμαι στους καλύτερους 100 τις κατηγορίας μου και θέλω να παραμείνω.

Επόμενος αγώνας μου ειναι στο Μαρόκο και εκεί στην κάθε κατηγορία αγωνίζονται οι 64 καλύτεροι και από ότι καταλαβαίνετε το επίπεδο ειναι πολύ υψηλό ! Όμως όπως ξέρετε για τα δύσκολα αγωνίζομαι 27 χρόνια τώρα! Όχι για τα εύκολα! Είναι ένα τεστ πρίν το πανευρωπαϊκό τον Μάιο και θέλω να τα δώσω όλα!

Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου Wind Hellas που είναι δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια καθώς και όσους με στηρίζουν : Perfect Nutrition, Nutrition Support, Daedo, Sportsphysiomed, Athlon.

Και τελος θέλω πω ότι για να πετύχεις πρέπει να κουραστείς…»

δείτε το βίντεο εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο