Βασικό ζητούμενο ο ρυθμός

Η πολυήμερη αποχή του ΑΟΞ από επίσημες υποχρεώσεις προβληματίζει τον Μίλαν Ράσταβατς, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος

Σε υψηλό τέμπο προσπαθεί ο Μίλαν Ράσταβατς να διατηρήσει τις προπονήσεις του ΑΟΞ τις μέρες ως την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1/4), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η πολυήμερη αποχή από επίσημες υποχρεώσεις, όπως είναι λογικό, έχει βγάλει εκτός ρυθμού τους παίκτες κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Σέρβο τεχνικό.

Η Ξάνθη στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, για την 25η αγωνιστική, δεν είναι μόνο ότι είχε νικήσει (1-0). Είχε δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση γενικότερα, ενώ το τρίποντο την έφερε μόνη στην πέμπτη θέση του πίνακα της Λίγκας, γεγονός που ανέβασε την ψυχολογική διάθεση των παικτών στα ύψη. Επομένως, το παιχνίδι με τον άμεσο ανταγωνιστή για μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα, τον Πανιώνιο, θα ήταν πολύ διαφορετικό για τον ΑΟΞ, αν γινόταν στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία. 

Από την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου θα έχουν περάσει 21 ολόκληρες ημέρες, όταν η Ξάνθη αντιμετωπίσει τελικώς τους Νεοσμυρνιώτες στην έδρα τους. Ο ρυθμός που υπήρχε στις 11 Μαρτίου (τότε έγινε το ματς με τον Παναιτωλικό) έχει χαθεί, ενώ έχουν μεσολαβήσει και μετακινήσεις διεθνών, ακόμη και του ίδιου του προπονητή. Οι συνθήκες, ως εκ τούτου, θα είναι πολύ διαφορετικές για τον ΑΟΞ την ερχόμενη Κυριακή (1/4). 

Σήμερα (28/3), ο Ράσταβατς ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο φάσεις από παιχνίδια της Ξάνθης, επισημαίνοντας λάθη που έκαναν οι ίδιοι. Στην προπόνηση που ακολούθησε, δε, έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής, τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα, εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ, ο οποίος, πάντως, δεν έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον τιμωρημένο με κάρτες, Χρήστο Λισγάρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.